Wij zijn partner van webdevelopers

Als partner van webdevelopers helpen wij om complete websites op te leveren. Hierbij zorg jij als webbouwer voor de website en zorgen wij voor de SEO-teksten.

Tekstbureau voor webdevelopers

Als tekstbureau voor webdevelopers weten wij als geen ander hoe wij teksten zó moeten schrijven, dat ze optimaal geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines. Oftewel: wij schrijven meteen ‘SEO proof’.

Hoe werkt het?

Als webdeveloper heb je een goed beeld van hoe de website eruit komt te zien, en van de structuur die er gebruikt gaat worden. Wat je ons geeft, is de structuur en het doel van de pagina’s. Een kleine briefing op basis van steekwoorden is natuurlijk noodzakelijk om voor jouw klant de beste teksten te kunnen schrijven.

En dan gaan we aan de slag. We zorgen dat je de teksten aangeleverd krijgt inclusief alle headings en meta beschrijvingen e.d. zodat je het alleen nog maar in de site hoeft te plaatsen en hoeft op te leveren aan je klant. We leveren eventueel zelfs de html versie van de teksten op, dan hoef je zelf alleen te zorgen dat de CCS in orde is.

Uiteraard werken we whitelabeled en kun je gewoon zeggen dat jullie de teksten hebben geschreven ;-).

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl inschakelen voor website teksten?

Ben jij op zoek naar een tekstbureau dat aan je zijde staat bij de oplevering van websites aan jouw klanten? Stuur een bericht, dan nemen we contact met je op.

Laatste blogs

SEO teksten laten schrijven

Teksten SEO laten schrijven

Wanneer je je bedrijf beter op de kaart wilt zetten en beter gevonden wilt worden in de zoekmachines, is het zaak om je website onder de loep te nemen! We hebben het dan niet alleen over de technische kant van

Lees verder »
krachtige teksten laten schrijven

In 5 simpele stappen naar een krachtige webtekst

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder krachtige, inspirerende webteksten. Je wilt immers dat mensen jouw website of webshop ontdekken en vooral: niet meteen wegklikken. Inhoud is daarom niet alles. Concurrentie is er overal. Daarom moet je je durven onderscheiden in

Lees verder »
Tips voor wekelijkse blog inspiratie

Tips voor wekelijkse blog inspiratie!

Wanneer je wilt werken aan je online zichtbaarheid, je vindbaarheid in zoekmachines én wanneer je bestaande klanten betrokken wilt houden bij je onderneming, kun je overwegen om wekelijks een blog te publiceren. Door het publiceren van een blog en deze te delen

Lees verder »

Teksten laten herschrijven of nieuwe teksten laten schrijven?

Wat onze klanten vinden

Schakelt snel en levert goede kwaliteit

★★★★★
Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.
Nando Burghardt

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Als zeer prettig ervaren. Aanrader.

★★★★★
Complete website 'dakdekker.nl' herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.
R. Evers

Super tevreden

★★★★★
Ik ben ontzettend tevreden over het marketing- en communicatie advies dat Linda mij gaf en met de krachtige teksten voor mijn website. Ze voelt goed aan wat de wens van de klant is en werkt snel en betrouwbaar.
BOOST! Relatietherapie

Super snelle aanlevering van goede teksten

★★★★★
Super snelle aanlevering van goede teksten, we waren er blij mee ! dank je wel
De PizzaRia's

Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied.

★★★★★
Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied met bijbehorend woordgebruik, naar een heldere homepage. Een website over spiritueel intuitief coachen vraagt om duidelijke, niet wollige taal. Ik heb daar erg mee geworsteld. Linda niet.:). Ze verstaat de kunst om zelfs in een, voor haar minder bekend vakgebied, een krachtige en duidelijke homepage te schrijven. Toegankelijk en terug naar de basis. Geweldig! En dit alles gaat gepaard met een geweldige communicatie, snelle lijnen en follow up. Ze denkt mee en zet haar creativiteit meteen aan het werk. Ik was op zoek naar iemand zoals zij, dacht dat dat niet bestond en kwam haar tegen. Waar ik nachten wakker lag van een goede tekst leverde zij hem binnen een paar dagen aan. Aanrader!!!
Florentine de Beijer-Bisschops