Wij zijn partner van webdevelopers

Lever jouw product nóg completer af: namelijk inclusief SEO-webteksten.

Als partner van webdevelopers helpen wij om complete websites op te leveren. Hierbij zorg jij als webbouwer voor de website en zorgen wij voor de SEO-teksten. We leveren de teksten compleet aan: inclusief de meta titel, meta descriptions en headings. Eventueel leveren we je de teksten zelfs aan in html-formaat. Dan hoef je ze echt alleen nog maar te plakken in de website van je klant. 

TEKSTBUREAU VOOR WEBDEVELOPERS

Als tekstbureau voor webdevelopers weten wij als geen ander hoe wij teksten zó moeten schrijven, dat ze optimaal geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines. Oftewel: wij schrijven meteen ‘SEO proof’.

HOE WERKT HET?

Als webdeveloper heb je een goed beeld van hoe de website eruit komt te zien, en van de structuur die er gebruikt gaat worden. Wat je ons geeft, is de structuur en het doel van de pagina’s. Een kleine briefing op basis van steekwoorden is natuurlijk noodzakelijk om voor jouw klant de beste teksten te kunnen schrijven.

Teksten waar je niets meer aan hoeft te doen

En dan gaan we aan de slag. We zorgen dat je de teksten aangeleverd krijgt inclusief alle headings en meta beschrijvingen e.d. zodat je het alleen nog maar in de site hoeft te plaatsen en hoeft op te leveren aan je klant. We leveren eventueel zelfs de html versie van de teksten op, dan hoef je zelf alleen te zorgen dat de CCS in orde is.

Uiteraard werken we whitelabeled en kun je gewoon zeggen dat jullie de teksten hebben geschreven ;-).

TEKSTBUREAU KRACHTIGETEKSTEN.NL INSCHAKELEN VOOR WEBSITE TEKSTEN?

Ben jij op zoek naar een tekstbureau dat aan je zijde staat bij de oplevering van websites aan jouw klanten? Stuur een bericht, dan nemen we contact met je op.

Wij leveren met vijf werkdagen. Heb je meer haast? Je kunt altijd een spoedopdracht aanvragen. 

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze dienstverlening. Wil je weten wat een tekst precies kost? Of wil je meerdere teksten laten schrijven en wil je weten wat de kosten zullen zijn? Vraag dan je offerte aan. 

Wij leveren de teksten inclusief de meta descriptions, meta titel en headings. Indien gewenst maken we er zelfs een html-bestand van. Je teksten worden opgeleverd met een score van 100% (tenzij anders afgesproken).

tekstschrijver inhuren?

Nieuws & Blogs

KrachtigeTeksten.nl - content creatie altijd uniek

Blijf unieke content creëren met deze tips

Nog twee dagen en de maandelijkse nieuwsbrief moet de digitale deur weer uit. Maar ja… geen inspiratie. Herkenbaar? Geen nood, wij helpen je aan ideeën met deze vijf, vooruit dan zes, onderwerpen voor je nieuwsbrief. Tip 1 | Ontwikkelingen Houd

Lees verder »
KrachtigeTeksten.nl - in beeld met de juiste woorden

In beeld met de juiste woorden

Wist je dat de woordkeuze op je website bepalend is voor jouw succes? Klanten bereik je door taal te gebruiken die bij hen aansluit. Daarnaast zijn de juiste woorden cruciaal voor je online vindbaarheid. Daarvoor moet je van je expertstoel

Lees verder »

Brochure aanvragen

Wil je op je gemak wat informatie over onze diensten doorlezen? Vraag dan onze brochure aan. Liever meteen een antwoord op je vragen? Stuur dan een bericht naar info@KrachtigeTeksten.nl. 

Wat onze klanten vinden

Krachtig en doeltreffend

★★★★★
Linda heeft de teksten herschreven voor onze website. De hoeveelheid tekst die wij hadden, heeft zij krachtig en doeltreffend geschreven. Linda schakelt snel en levert goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Winanda Wolvers

Duidelijk, goed en snel.

★★★★★
Linda heeft mijn teksten tot een duidelijk en goed leesbaar geheel gemaakt. Ze werkt snel en de service is top. Dank je wel Linda!! – Leevrij
Leevrij

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Tekstbureau voor het MKB en zelfstandig ondernemers. Prettig leesbare en SEO-proof website teksten.

Weten wat het kost?