Werkwijze

HELDERE WERKWIJZE, MAAR WE BLIJVEN FLEXIBEL.

SEO-proof: we maken je teksten 100% SEO-proof. We leveren de meta descriptions, score en opmaak mee. Als je wilt leveren we op in html-formaat.

Je eigen stijl: we schrijven de teksten in jouw stijl en met jouw tone-of-voice

Op basis van iets of niets: we schrijven op basis van een uitgebreide briefing, een enkel steekwoord of onderwerp, of een oude tekst. Het maakt dus niet uit waar je mee komt, wij maken er een mooie, inhoudelijke tekst van!

Correctieronde gratis: er is altijd één gratis correctieronde inbegrepen voor de ‘puntjes op de i’

Vaste prijs, geen verrassingen:
Wanneer je wilt weten wat wij precies voor je kunnen doen, hóe we dat gaan doen en wat de kosten zullen zijn, kun je een offerte aanvragen. Hierop staan al deze zaken gespecificeerd.

Levertijd:
De standaard levertijd die wij aanhouden is ‘uiterlijk 5 werkdagen’. Heb je meer haast of is er sprake van een spoedopdracht? Geef dit dan duidelijk aan bij je offerte-aanvraag. Meestal kunnen we dit voor je regelen. 

Wanneer je op zoek bent naar een tekstschrijver, dan wil je natuurlijk weten hoe deze tekstschrijver te werk gaat. Bij KrachtigeTeksten vinden we een transparante werkwijze heel belangrijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent! 

SEO Proof teksten
Laat je teksten schrijven voor een nieuwe website? Of wil je je huidige webpagina’s beter vindbaar maken? Dan kun je ervoor kiezen om je webteksten meteen ‘SEO-proof’ te laten maken. We leveren dan de metadescriptions en headings altijd mee. 

Jouw stijl: 
We schrijven in jouw stijl; dat wil zeggen dat wij zorgen dat de teksten aansluiten op jouw eigen stijl en toon (‘Tone of voice’). 

Uiteraard willen we graag weten voor wíe we schrijven en welke aanspreekvorm en schrijfvorm we moeten gebruiken (ons/wij, u/jij). Deze kunnen we soms afleiden uit je bestaande (basis-)teksten, maar soms zijn onze klanten daar niet consequent in geweest in het verleden. Om te voorkomen dat wij net een verkeerd voorbeeld pakken checken we dit altijd even van te voren. 

Steekwoorden / basis voor de inhoud / briefing
Wij schrijven teksten op basis van een briefing (of basistekst), een menustructuur, of op basis van helemaal niets. We kunnen je bijvoorbeeld ook helpen als je alleen een onderwerp weet voor je blog. Wij gaan vervolgens -aan de hand van je website en informatie over je bedrijf- op zoek naar een onderwerp dat je lezers zal aanspreken. Uiteraard kun je ook zelf een onderwerp aanleveren of zelfs een heel specifieke briefing. Wij gaan er graag mee aan de slag. 

Correctieronde inbegrepen
Er is altijd een correctieronde inbegrepen om de puntjes op de i te zetten. Dat is vooral om te garanderen dat we echt jouw stijl aanhouden. Correcties die een gevolg zijn van een onvolledige briefing of ‘voortschrijdend inzicht’ verwerken we natuurlijk ook graag, maar dan op basis van nacalculatie.

Vaste prijs, geen verrassingen:
Wanneer je wilt weten wat wij precies voor je kunnen doen, hóe we dat gaan doen en wat de kosten zullen zijn, kun je een offerte aanvragen. Hierop staan al deze zaken gespecificeerd.

Levertijd:
De standaard levertijd die wij aanhouden is ‘uiterlijk 5 werkdagen’. Heb je meer haast of is er sprake van een spoedopdracht? Geef dit dan duidelijk aan bij je offerte-aanvraag. Meestal kunnen we dit voor je regelen. 

Werkwijze KrachtigeTeksten.nl

Wil je teksten laten schrijven, maar wil je eerst wat meer informatie? Dat kan! Neem contact op via het formulier, of bel. We vertellen je graag alles over onze aanpak. 

Inhoudelijke teksten. Geen 'lege' verhalen of dubbele zinnen. Hoge kwaliteit teksten.

Een vaste prijs voor een tekst. Zijn wij er lang mee bezig? Pech voor ons. Jij betaalt alleen het afgesproken bedrag.

100% SEO-proof, inclusief meta descriptions en eventueel geleverd in html formaat.

Snel geleverd, altijd een duidelijke opleverdatum waar we ons aan houden.

Gratis correctieronde inbegrepen voor 'de puntjes op de i'.

Contact

Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier van aanpakken

★★★★★
We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.
Hart4Technology, Raymond Hartemink

Heel tevreden!

★★★★★
Linda heeft een zeer nuttige blog geschreven voor mijn website scheherazad.nl. Naast geweldige bloginhoud bevat het ook alle informatie over SEO en lettertypen. Bedankt, Tahani
Scheherazad

altijd naar onze tevredenheid – én die van de klant

★★★★★
Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden – én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!
Tim & Jeroen NowwebNL

tekstschrijver nodig?

Nieuws & Blogs

KrachtigeTeksten.nl - content creatie altijd uniek

Blijf unieke content creëren met deze tips

Nog twee dagen en de maandelijkse nieuwsbrief moet de digitale deur weer uit. Maar ja… geen inspiratie. Herkenbaar? Geen nood, wij helpen je aan ideeën met deze vijf, vooruit dan zes, onderwerpen voor je nieuwsbrief. Tip 1 | Ontwikkelingen Houd je klanten op de hoogte

Lees verder »
KrachtigeTeksten.nl - in beeld met de juiste woorden

In beeld met de juiste woorden

Wist je dat de woordkeuze op je website bepalend is voor jouw succes? Klanten bereik je door taal te gebruiken die bij hen aansluit. Daarnaast zijn de juiste woorden cruciaal voor je online vindbaarheid. Daarvoor moet je van je expertstoel af, want een goede tekst

Lees verder »

Brochure aanvragen

Wil je op je gemak wat informatie over onze diensten doorlezen? Vraag dan onze brochure aan. Liever meteen een antwoord op je vragen? Stuur dan een bericht naar info@KrachtigeTeksten.nl.