Werkwijze

Onze werkwijze is even helder als onze teksten

HELDERE WERKWIJZE, MAAR WE BLIJVEN FLEXIBEL.

SEO-proof: we maken je teksten 100% SEO-proof. We leveren de meta descriptions, score en opmaak mee. Als je wilt leveren we op in html-formaat.

Je eigen stijl: we schrijven de teksten in jouw stijl en met jouw tone-of-voice

Op basis van iets of niets: we schrijven op basis van een uitgebreide briefing, een enkel steekwoord of onderwerp, of een oude tekst. Het maakt dus niet uit waar je mee komt, wij maken er een mooie, inhoudelijke tekst van!

Correctieronde gratis: er is altijd één gratis correctieronde inbegrepen voor de ‘puntjes op de i’

Vaste prijs, geen verrassingen:
Wanneer je wilt weten wat wij precies voor je kunnen doen, hóe we dat gaan doen en wat de kosten zullen zijn, kun je een offerte aanvragen. Hierop staan al deze zaken gespecificeerd.

Levertijd:
De standaard levertijd die wij aanhouden is ‘uiterlijk 5 werkdagen’. Heb je meer haast of is er sprake van een spoedopdracht? Geef dit dan duidelijk aan bij je offerte-aanvraag. Meestal kunnen we dit voor je regelen.

Wanneer je op zoek bent naar een tekstschrijver, dan wil je natuurlijk weten hoe deze tekstschrijver te werk gaat. Bij KrachtigeTeksten vinden we een transparante werkwijze heel belangrijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent! 

SEO Proof teksten
Laat je teksten schrijven voor een nieuwe website? Of wil je je huidige webpagina’s beter vindbaar maken? Dan kun je ervoor kiezen om je webteksten meteen ‘SEO-proof’ te laten maken. We leveren dan de metadescriptions en headings altijd mee.

Jouw stijl: 
We schrijven in jouw stijl; dat wil zeggen dat wij zorgen dat de teksten aansluiten op jouw eigen stijl en toon (‘Tone of voice’).

Uiteraard willen we graag weten voor wíe we schrijven en welke aanspreekvorm en schrijfvorm we moeten gebruiken (ons/wij, u/jij). Deze kunnen we soms afleiden uit je bestaande (basis-)teksten, maar soms zijn onze klanten daar niet consequent in geweest in het verleden. Om te voorkomen dat wij net een verkeerd voorbeeld pakken checken we dit altijd even van te voren.

Steekwoorden / basis voor de inhoud / briefing
Wij schrijven teksten op basis van een briefing (of basistekst), een menustructuur, of op basis van helemaal niets. We kunnen je bijvoorbeeld ook helpen als je alleen een onderwerp weet voor je blog. Wij gaan vervolgens -aan de hand van je website en informatie over je bedrijf- op zoek naar een onderwerp dat je lezers zal aanspreken. Uiteraard kun je ook zelf een onderwerp aanleveren of zelfs een heel specifieke briefing. Wij gaan er graag mee aan de slag.

Correctieronde inbegrepen
Er is altijd een correctieronde inbegrepen om de puntjes op de i te zetten. Dat is vooral om te garanderen dat we echt jouw stijl aanhouden. Correcties die een gevolg zijn van een onvolledige briefing of ‘voortschrijdend inzicht’ verwerken we natuurlijk ook graag, maar dan op basis van nacalculatie.

Vaste prijs, geen verrassingen:
Wanneer je wilt weten wat wij precies voor je kunnen doen, hóe we dat gaan doen en wat de kosten zullen zijn, kun je een offerte aanvragen. Hierop staan al deze zaken gespecificeerd.

Levertijd:
De standaard levertijd die wij aanhouden is ‘uiterlijk 5 werkdagen’. Heb je meer haast of is er sprake van een spoedopdracht? Geef dit dan duidelijk aan bij je offerte-aanvraag. Meestal kunnen we dit voor je regelen.

Op korte termijn teksten laten schrijven? Stuur een bericht of bel!

Werkwijze KrachtigeTeksten.nl

Wil je teksten laten schrijven, maar wil je eerst wat meer informatie? Dat kan! Neem contact op via het formulier, of bel. We vertellen je graag alles over onze aanpak.

Inhoudelijke teksten. Geen 'lege' verhalen of dubbele zinnen. Hoge kwaliteit teksten.

Een vaste prijs voor een tekst. Zijn wij er lang mee bezig? Pech voor ons. Jij betaalt alleen het afgesproken bedrag.

100% SEO-proof, inclusief meta descriptions en eventueel geleverd in html formaat.

Snel geleverd, altijd een duidelijke opleverdatum waar we ons aan houden.

Gratis correctieronde inbegrepen voor 'de puntjes op de i'.

Contact

Super snelle aanlevering van goede teksten

★★★★★
Super snelle aanlevering van goede teksten, we waren er blij mee ! dank je wel
De PizzaRia's

Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied.

★★★★★
Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied met bijbehorend woordgebruik, naar een heldere homepage. Een website over spiritueel intuitief coachen vraagt om duidelijke, niet wollige taal. Ik heb daar erg mee geworsteld. Linda niet.:). Ze verstaat de kunst om zelfs in een, voor haar minder bekend vakgebied, een krachtige en duidelijke homepage te schrijven. Toegankelijk en terug naar de basis. Geweldig! En dit alles gaat gepaard met een geweldige communicatie, snelle lijnen en follow up. Ze denkt mee en zet haar creativiteit meteen aan het werk. Ik was op zoek naar iemand zoals zij, dacht dat dat niet bestond en kwam haar tegen. Waar ik nachten wakker lag van een goede tekst leverde zij hem binnen een paar dagen aan. Aanrader!!!
Florentine de Beijer-Bisschops

Snelle en goede service!

★★★★★
Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline! – Challenge Accepted
Challenge Accepted

altijd naar onze tevredenheid – én die van de klant

★★★★★
Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden – én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!
Tim & Jeroen NowwebNL

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Duidelijk, goed en snel.

★★★★★
Linda heeft mijn teksten tot een duidelijk en goed leesbaar geheel gemaakt. Ze werkt snel en de service is top. Dank je wel Linda!! – Leevrij
Leevrij