0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

Webteksten

Krachtige webteksten nodig?

We schrijven pakkende, effectieve webteksten die je bezoekers informeren, overhalen tot actie én die zorgen voor een hogere positie in de zoekresultaten.

De teksten die wij schrijven zijn prettig leesbaar, uniek en doelgericht. We schrijven helder, bondig én we maken er een overzichtelijk geheel van.

CONTACT OPNEMEN

SEO Proof maken

Een van de dingen die je kunt doen om je website beter vindbaar te maken, is het toepassen van zoekmachineoptimalisatie, oftewel ‘SEO’. Deze afkorting staat in het Engels voor Search Engine Optimization en is een bekende term onder marketeers en webbeheerders. Bij het SEO proof maken van teksten wordt door het toepassen van een aantal ‘SEO-regels’ gezorgd dat websites zo goed mogelijk gescand (geïndexeerd) kunnen worden door zoekmachines. Daardoor worden websites beter gekoppeld aan zoekopdracht in zoekmachines zoals Google. Hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten.

Offerte aanvragen

Herschrijven bestaande webteksten

Naast het ‘SEO proof’ maken van teksten, kijken wij natuurlijk ook naar de inhoud en effectiviteit voor websitebezoekers. We herschrijven webteksten om ze beter vindbaar te maken, maar ook om ze beter leesbaar en meer actiegericht te maken. Webteksten met een goede opbouw worden beter gelezen en hebben een hoger doorklik percentage.

Meer over herschrijven

Productteksten voor webwinkels

Productteksten zijn net even anders dan ‘gewone’ webteksten. Het is superbelangrijk om actiegerichte productteksten te schrijven die bezoekers op de juiste wijze informeren én stimuleren tot het doen van een aankoop. Daarnaast wil je natuurlijk dat je webwinkel en het productassortiment goed worden gevonden in zoekmachines. Wij combineren al deze aspecten in krachtige productteksten.

Meer over productteksten

Blogs & Artikelen

Door het publiceren van blogs kun je jouw doelgroepen laten zien dat je expert of zelfs thougt leader bent op een bepaald gebied. Ook zorgt het publiceren van blogs, bijvoorbeeld via je social media, voor meer verkeer op je website. En dat resulteert natuurlijk in nieuwe klanten! Aan de slag dus! Wij schrijven blogs voor alle soorten bedrijven en alle branches. 

Meer over blogs en artikelen

Teksten voor een nieuwe website

Ga je een nieuwe website bouwen? Dan ga je natuurlijk ook de inhoud van je site herzien. Voor sterke webteksten die écht indruk maken, zit je bij KrachtigeTeksten.nl goed. We schrijven pakkende webteksten die precies doen waar ze voor bedoeld zijn; het informeren van je bezoekers, het overhalen tot actie, én een hogere positie in de zoekresultaten.

Meer over nieuwe webteksten

Jouw teksten helemaal in orde. Wat wil je nog meer? 

Wij schrijven in de eerste plaats voor de bezoeker, maar daarnaast maken we teksten ‘SEO proof’. Op die manier vergroot je de kans op een hoge positie in de zoekresultaten.