0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

Webteksten laten herschrijven

Webteksten laten herschrijven?

Wij herschrijven jouw webteksten tot krachtige, heldere teksten die jouw bezoekers aanspreken! We schrijven uitdagend en activerend, waardoor je niet alleen méér bezoekers kunt verwelkomen op je website, maar waardoor je bezoekers ook nog eens eerder contact met je opnemen! Wij leveren alle teksten ‘SEO proof’ op, om de kans op een hoge positie in de zoekmachines zo groot mogelijk te maken.

CONTACT OPNEMEN

Webteksten laten herschrijven

Bij KrachtigeTeksten.nl kun je bestaande webteksten laten herschrijven en ‘SEO proof’ laten maken. We richten je pagina zo zoekmachinevriendelijk mogelijk in, waardoor de kans dat je pagina op een toppositie in de zoekresultaten verschijnt veel groter wordt! In de eerste plaats richten we ons natuurlijk op je bezoekers. 

Nieuwe webteksten laten schrijven

Wij schrijven teksten voor gloedjenieuwe websites. Gericht op de bezoekers maar meteen ‘SEO proof’. We schrijven op basis van bestaande (oude teksten) of op basis van een korte briefing. Denk aan enkele steekwoorden of een interview. We schrijven in de stijl en met de tone of voice van jouw bedrijf.

Nieuwe webteksten laten schrijven

Bestaande teksten laten herschrijven

Ben jij niet tevreden met je teksten? Werken ze niet meer voor je bezoekers of stroken je teksten niet meer met jouw gewenste imago? Wij herschrijven je teksten zodat jullie weer matchen!

Webteksten laten herschrijven

Blogs laten schrijven

Een andere effectieve manier om meer verkeer op je website te krijgen, is het publiceren van blogs en artikelen. Bij KrachtigeTeksten.nl schrijven we blogs en artikelen op basis van enkele steekwoorden. Probeer het eens!

Blogs & Artikelen

Webteksten opfrissen?

Ga je jouw bestaande website onder handen nemen? Of wil je het verkeer naar je website verhogen en een toename creëren in het aantal conversies (bijvoorbeeld brochure aanvragen)? Dan kun je je bestaande webteksten laten herschrijven. Op die manier kun je je positie in Google en andere zoekmachines verhogen.

NEEM CONTACT OP

Actiegericht & Vindbaar

Wanneer je webverkeer terugloopt, of wanneer je bezoekers niet de gewenste acties ondernemen op je website, kan het zijn dat je beter een zoekwoordonderzoek kunt doen. Hiermee kun je bepalen of men wel zoekt op de woorden waarop je huidige teksten zijn toegespitst. Met de informatie uit het zoekwoordonderzoek kun je vervolgens aan de slag om nieuwe website teksten te maken, of te laten maken.

Laatste nieuws

Meer bezoekers op je website met deze 5 tips

Meer bezoekers naar je website betekent een groter bereik en dus meer potentiële klanten, zo simpel is het. Toch kan online vindbaarheid nog een hele klus zijn. Deze vijf tips[…]

Read more

Hoeveel inspiratie heb jij opgedaan op vakantie?

Krijg jij tijdens een vakantie vaak nieuwe ideeën om je bedrijf te profileren? Om je diensten of producten in de spotlights te zetten? Wil je dit najaar extra gas geven[…]

Read more
Laat je bedrijfsblog bijhouden door een professionele blogger

Blog laten bijhouden door een tekstschrijver

Wil jij jouw klanten en potentiële klanten laten zien dat jouw kennis up-to-date is? Dat jij specialist bent in je vak? Door te bloggen voor je bedrijf kun je laten[…]

Read more