Dat je je website af en toe moet updaten, begrijp je vast wel. Maar waarom zou je je website teksten laten herschrijven, je dienstverlening is immers toch niets veranderd? Toch levert het je als ondernemer veel voordelen op. Je website teksten laten herschrijven helpt je bijvoorbeeld naar een hogere positie in de zoekresultaten!

Verbeter je online vindbaarheid

Webteksten spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid van je site, en dus van je bedrijf. Om een hogere positie in de zoekresultaten te bemachtigen is het verstandig om zoekmachineoptimalisatie toe te passen. Zoekmachineoptimalisatie is een ander woord voor SEO: Search Engine Optimization. Door het SEO schrijven van je teksten zorg je ervoor dat de zoekmachines de informatie op je website beter kunnen scannen. Vergeet bij het schrijven van je website teksten niet dat je schrijft voor de bezoeker. Een goede webtekst is én aantrekkelijk voor de lezer, én goed te indexeren voor de zoekmachines.

Blijf relevant voor je bezoeker

Goede website teksten sluiten aan op de behoefte van de bezoeker. Als je zelf op zoek bent naar een specifiek onderwerp, en je komt terecht op een website waar je niets aan hebt, klik je waarschijnlijk snel weg. Gebeurt dit vaak bij jouw website, dan is dat ongunstig voor je positie in de zoekresultaten. Wanneer dit zogeheten bounce-percentage hoog is, zullen de zoekmachines je website als ‘niet-relevant’ beschouwen. Je website teksten laten herschrijven kan je helpen relevant te blijven voor je website bezoekers.

Meer leads genereren via je website

De teksten op je website zijn niet alleen gericht op het aantrekken van nieuwe klanten. Ook voor bestaande klanten is je website belangrijk. Het is van belang dat de website bezoeker doorgeleid wordt naar een volgende pagina binnen je website. Sterke call to actions laten de bezoeker doorklikken naar een andere pagina met bijvoorbeeld meer informatie of zorgen ervoor dat de bezoeker gegevens achterlaat of zich inschrijft voor een nieuwsbrief. Alles met het doel om in contact te blijven met de (potentiële) klanten en meer leads te genereren via je website.

Website teksten laten herschrijven door KrachtigeTeksten.nl

Wil jij jouw website teksten laten herschrijven, maar weet je zelf niet hoe je de verschillende SEO elementen het beste kunt toepassen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!