Website teksten laten herschrijven, waarom zou je?

Teksten laten herschrijven, waarom zou u?

Dat je je website af en toe moet updaten zodat deze goed blijft functioneren, dat wist je vast al. Maar waarom zou je je website teksten laten herschrijven, je dienstverlening is immers toch niet veranderd? Toch levert het je als ondernemer veel voordelen op. Je website teksten laten herschrijven helpt je bijvoorbeeld naar een hogere positie in de zoekresultaten!

Verbeter je online vindbaarheid

Webteksten spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid van je site, en dus van je bedrijf. Om een hogere positie in de zoekresultaten te bemachtigen is het verstandig om zoekmachineoptimalisatie toe te passen. Zoekmachineoptimalisatie is een ander woord voor SEO: Search Engine Optimization. Door het SEO schrijven of optimaliseren van je teksten zorg je ervoor dat de zoekmachines de informatie op je website beter kunnen scannen. Vergeet bij het schrijven van website teksten niet dat je schrijft voor de bezoeker. Een goede webtekst is én aantrekkelijk voor de lezer, én goed te indexeren voor de zoekmachines.

Blijf relevant voor je bezoekers

Goede website teksten sluiten aan op de behoefte van de bezoeker. Als je zelf op zoek bent naar een specifiek onderwerp, en je komt terecht op een website waar je niets aan hebt, klik je waarschijnlijk snel weg. Gebeurt dit vaak bij je website, dan is dat ongunstig voor je positie in de zoekresultaten. Wanneer dit zogeheten bouncepercentage hoog is, zullen de zoekmachines je website als ‘niet-relevant’ beschouwen. Je website teksten laten herschrijven kan je helpen relevant te blijven voor je website bezoekers. 

Meer leads genereren via je website

De teksten op je website zijn niet alleen gericht op het aantrekken van nieuwe klanten. Ook voor bestaande klanten is je website belangrijk. Het is van belang dat de website bezoeker doorgeleid wordt naar een volgende pagina binnen je website. Sterke call to actions laten de bezoeker doorklikken naar een andere pagina met bijvoorbeeld meer informatie of zorgen ervoor dat de bezoeker gegevens achterlaat of zich inschrijft voor een nieuwsbrief. Alles met het doel om in contact te blijven met de (potentiële) klanten en meer leads te genereren via je website. 

Website teksten laten herschrijven door KrachtigeTeksten.nl

Wil je je website teksten op professionele wijze laten herschrijven of optimaliseren? Of wil je hele nieuwe teksten laten schrijven? Neem dan contact op met KrachtigeTeksten.nl.

meer blogs

Wat klanten zeggen

Meer dan vijf sterren

★★★★★
Het geduld en de inleving die linda levert bij iedere tekst die zij oplevert op de afgesproken dagen en tijden zijn meer dan 5 sterren waard! Aanrader!
Sofia

Duidelijk, goed en snel.

★★★★★
Linda heeft mijn teksten tot een duidelijk en goed leesbaar geheel gemaakt. Ze werkt snel en de service is top. Dank je wel Linda!! – Leevrij
Leevrij

Snelle en goede service!

★★★★★
Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline! – Challenge Accepted
Challenge Accepted

Super tevreden

★★★★★
Ik ben ontzettend tevreden over het marketing- en communicatie advies dat Linda mij gaf en met de krachtige teksten voor mijn website. Ze voelt goed aan wat de wens van de klant is en werkt snel en betrouwbaar.
BOOST! Relatietherapie

Heel tevreden!

★★★★★
Linda heeft een zeer nuttige blog geschreven voor mijn website scheherazad.nl. Naast geweldige bloginhoud bevat het ook alle informatie over SEO en lettertypen. Bedankt, Tahani
Scheherazad

Schakelt snel en levert goede kwaliteit

★★★★★
Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.
Nando Burghardt

 

KrachtigeTeksten.nl

SEO-proof website teksten en blogs

Communicatieadvies: meer dan tekstschrijven

Flexibel inzetbaar, teksten snel geleverd op een afgesproken dag

Betrouwbaar en professioneel: continuïteit is gewaarborgd

Altijd een eerlijk tarief, en transparante afspraken. Geen verrassingen achteraf

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Contact

STUUR EEN BERICHt

Wil je meer informatie ontvangen over onze werkwijze of over KrachtigeTeksten.nl? Stuur ons dan een bericht!

Tekstbureau voor Webteksten, social media & Meer