Tips voor wekelijkse blog inspiratie!

Wanneer je wilt werken aan je online zichtbaarheid, je vindbaarheid in zoekmachines én wanneer je bestaande klanten betrokken wilt houden bij je onderneming, kun je overwegen om wekelijks een blog te publiceren. Door het publiceren van een blog en deze te delen via je social media, kun je nieuwe potentiële klanten bereiken en je bestaande klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen je bedrijf. Zo blijf je ‘top of mind’, en word je beter gevonden in de zoekmachines. Maar, waar haal je de inspiratie vandaan als je echt elke week een blog wilt schrijven? Je wilt uiteraard wel origineel blijven én bloggen over zaken die je klanten interessant vinden. In dit artikel delen we enkele praktische tips voor blog inspiratie!

Blog over je ‘veelgestelde vragen’

Stellen klanten regelmatig dezelfde vragen? Of merk je dat je altijd bepaalde informatie na moet sturen of moet verduidelijken? Dit zijn perfecte onderwerpen om over te bloggen. Let er wel op dat je balans aanbrengt in je onderwerpen. Dan blijven je blogs, ook voor bestaande klanten voor wie deze vragen niet meer relevant zijn, boeiend.

Blog over bedrijfsontwikkelingen

Wanneer je je bestaande klanten aan je wilt binden, ze betrokken wilt houden en wanneer je hen als ambassadeur wilt inzetten voor je bedrijf, dan kun je prima bloggen over de ontwikkelingen binnen je bedrijf. Heb je een nieuwe machine of de productielijn verbeterd? Een nieuwe medewerker? Een nieuw werkgebied waar je actief bent? Of bied je een nieuwe dienst aan? Dit zijn allemaal zaken die je bestaande klanten zeker zullen interesseren. Bloggen over de ontwikkelingen binnen je bedrijf is dus een goed idee!

Bloggen over marktontwikkelingen

Wanneer je wilt dat klanten je weten te vinden op het moment dat ze hulp of ondersteuning nodig hebben, moet je zorgen dat je altijd ‘top of mind’ bent. Dit betekent dat klanten als eerste aan jou denken wanneer een behoefte zich aandient waarin je bedrijf voorziet. Bloggen over de ontwikkelingen in de markt helpt je om een top of mind positie te verkrijgen én te behouden. Je kunt je klanten er op deze manier op wijzen dat er belangrijke ontwikkelingen aankomen die ook op hen van toepassing zijn. Tijdig inspelen op de vraag in de markt is cruciaal. Bloggen over een concrete vraag die je klanten binnenkort wellicht hebben, kan heel nuttig en lucratief zijn.

Heb je wel ideeën voor een blog, maar geen tijd om ze te schrijven?

Dan zijn wij er voor je. Bij KrachtigeTeksten.nl schrijven we blogs voor onze klanten. Dagelijks, wekelijks, maandelijks óf zo nu en dan. Wij schrijven voor alle branches en voor alle soorten organisaties. Meer weten? Neem contact op.

tekstschrijver inhuren?

Nieuws & Blogs

KrachtigeTeksten.nl - content creatie altijd uniek

Blijf unieke content creëren met deze tips

Nog twee dagen en de maandelijkse nieuwsbrief moet de digitale deur weer uit. Maar ja… geen inspiratie. Herkenbaar? Geen nood, wij helpen je aan ideeën met deze vijf, vooruit dan zes, onderwerpen voor je nieuwsbrief. Tip 1 | Ontwikkelingen Houd

Lees verder »
KrachtigeTeksten.nl - in beeld met de juiste woorden

In beeld met de juiste woorden

Wist je dat de woordkeuze op je website bepalend is voor jouw succes? Klanten bereik je door taal te gebruiken die bij hen aansluit. Daarnaast zijn de juiste woorden cruciaal voor je online vindbaarheid. Daarvoor moet je van je expertstoel

Lees verder »

Brochure aanvragen

Wil je op je gemak wat informatie over onze diensten doorlezen? Vraag dan onze brochure aan. Liever meteen een antwoord op je vragen? Stuur dan een bericht naar info@KrachtigeTeksten.nl. 

Wat onze klanten vinden

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Super tevreden

★★★★★
Ik ben ontzettend tevreden over het marketing- en communicatie advies dat Linda mij gaf en met de krachtige teksten voor mijn website. Ze voelt goed aan wat de wens van de klant is en werkt snel en betrouwbaar.
BOOST! Relatietherapie

Erg tevreden over het resultaat!

★★★★★
Erg tevreden over het resultaat! Er is voor ons een professionele tekst geschreven en dat was ons nooit zelf gelukt! We hadden de tekst binnen een week nodig en dat was voor dit bedrijf geen proleem! Heel erg bedankt.
S S

Tekstbureau voor het MKB en zelfstandig ondernemers. Prettig leesbare en website teksten.

Weten wat het kost?