Voor webbureaus die hun product nóg completer willen afleveren!

Wij helpen webbureaus en webdesigners door hun product compleet te maken en hun klanten nóg blijer.

Wil jij jouw klanten nog succesvoller maken? Lever dan niet alleen een fantastische website, maar ook de inhoud. Maak je klanten blij en lever direct ‘SEO-webteksten’ en blogs mee.

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl helpt webbureaus en webdesigners door SEO-teksten en blogs te schrijven voor hun klanten. Hierdoor vergroot je als webbureau de klanttevredenheid en de impact van de nieuwe website die je oplevert, én vergroot je vanzelfsprekend je marge. Nieuwe websites komen beter tot hun recht met krachtige teksten. 

NIeuwe website teksten laten schrijven

Ga je een compleet nieuwe site ontwerpen en bouwen? Dan zit jouw klant waarschijnlijk ook te springen om heldere, pakkende webteksten die een uitstekende indruk maken op hun potentiele klanten. Wij schrijven 'SEO-proof' teksten en blogs die bijdragen aan een hoge positie in de zoekmachines.

BLogs en social media content laten schrijven

Wil jij jouw dienstverlening uitbreiden? Of bied je jouw klanten al contentmarketing-diensten aan maar wil je af van het schrijfwerk? Wij houden de doelgroepen van jouw klanten blij en betrokken met leuke, inspirerende en informerende blogs. Je kunt kiezen voor een eenmalig blog, maar je kunt ook wekelijks of maandelijks een blog laten schrijven.

Bestaande teksten laten herschrijven

Heb jij een fantastische website gebouwd voor je klant, en passen de huidige webteksten hier totaal niet bij? Of heeft je klant aangegeven beter vindbaar te willen worden en online meer invloed uit te willen oefenen op hun merk? Help hen dan door hun bestaande webteksten te laten herschrijven.

Teksten laten optimaliseREN Voor zoekmachines (SEO)

Is jouw klant online niet goed vindbaar? En hebben ze jou als webbureau gevraagd om hun website te verbeteren? Dan moet je je afvragen of je er bent met alleen aanpassingen in het design en in de techniek. Door het optimaliseren en herschrijven van bestaande teksten kun je vaak veel impact maken. Wij helpen je om teksten 'SEO-proof' te maken.

Krachtige teksten laten schrijven bij Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl helpt om de boodschap op een duidelijke en pakkende manier over te brengen op de doelgroep. Daarom zijn de teksten die wij schrijven helder en ’to the point’We zorgen voor een nette opbouw en duidelijke tussenkoppen. We schrijven gericht aan de lezer, maar zorgen er meteen voor dat de webteksten ‘SEO-proof’ zijn. We gaan voor krachtige, actiegerichte teksten die écht indruk maken!

Ja! Ik wil meer doen voor mijn klanten, en mijn websites nog beter uit de verf laten komen.

Veelgestelde vragen

Waarschijnlijk wel! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, en 10 jaar ervaring op het gebied van tekstschrijven en SEO, kunnen we eerlijk zeggen dat we de meeste branches hebben mogen bedienen. 

Nee. Wij schrijven alleen unieke content op maat. In de stijl en tone of voice van de opdrachtgever, op basis van de gemaakte afspraken. Wil je veel content in één keer publiceren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een bulk aan unieke content!

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We hebben slechts enkele steekwoorden nodig, of een basisdocument. Een onsamenhangend geheel mag ook. #Uitdaging. 

Simpel. Die dragen we over bij het opleveren van de opdracht. Dit kan zijn aan jullie als webbureau, of rechtstreeks aan de klant. Dat is afhankelijk van wie de offerte ondertekent en wie de factuur betaalt. 

De levertijd is in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Voor omvangrijke opdrachten is de levertijd vaak langer. Er wordt altijd een levertijd met je afgesproken. Deze komen we ALTIJD na!

Wat de kosten zijn voor een tekst hangt af van verschillende facturen. Bijvoorbeeld: wat voor soort tekst gaat het om, welke input krijgen wij? Hoe lang moet de tekst zijn? Zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Moet de input nog vertaald worden vanuit een andere taal? Etc. We nodigen je daarom graag uit om een offerte aan te vragen. Dan weet je precies wat de kosten zullen zijn. 

Belangrijk om te weten: het geoffreerde bedrag worden NOOIT hoger! Het bedrag kan wel lager uitvallen als blijkt dat we minder tijd kwijt zijn aan het schrijven an de teksten. Dit betekent dat jouw marge altijd gewaarborgd is. 

Wil je graag persoonlijk contact om te horen of er een ‘klik’ is? Neem dan meteen contact op!

Copywriter inhuren bij KrachtigeTeksten.nl? 

Tekstschrijvers gespecialiseerd in commerciële website teksten.

SEO-proof én lekker leesbaar

Wij gaan mee met de ontwikkelingen op het gebied van SEO en passen onze werkwijze aan aan nieuwe innovaties. Denk aan zoeken met stem, en het feit dat zoekmachines steeds meer 'kijken' naar de samenhang in teksten. Wij geloven dat 'SEO-teksten' in de eerste plaats geschreven moeten worden voor de lezer, en daarnaast geoptimaliseerd moet worden voor zoekmachines.

Specialisatie: commercieel

Met een achtergrond in marketing en communicatie werkt KrachtigeTeksten vooral aan de commerciële kant. Wij schrijven veel dienstenpagina's en blogs waar je potentiele klanten warm van worden. Ook onze workshops zijn gericht op commerciële teksten.

Reviews KrachtigeTeksten

> 10 jaar ervaring met copywriting en >15 jaar ervaring in marketing en communicatie.

Workshop volgen?

Groepsworkshop
(max. 6 personen)

Eén op één workshop
(just you and me)

Meer informatie voordat je je aanmeldt voor een workshop? Geen probleem!

Neem contact op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan. Meestal ontvang je deze nog dezelfde dag.