Zelf je teksten schrijven?

Ben je ondernemer en bén jij je eigen bedrijf? En lukt het je maar niet om je missie en dienstverlening onder woorden te brengen?

Baal je ervan dat je steeds vastloopt met je webteksten? Dat je steeds denkt ‘daar zou ik een blog over moeten schrijven’, maar het je niet lukt om een fatsoenlijke tekst, laat staan een blog van te maken? 

Zou je willen dat je meer bezoekers op je website kon ontvangen, zonder dat je extra budget moet spenderen aan dure advertenties? 

En zou je willen dat nou eens de juiste mensen contact met je op zouden nemen via je website? 

Volg dan de praktische workshop
'Schrijven en SEO voor een warm onthaal op je website'

Pijl 4-cutout 2

Je leert jouw gedachten en ideeën te vertalen naar webteksten

Schieten jouw gedachten van links naar rechts? Wijd je uit over irrelevante zaken? Weet je überhaupt niet waar je moet beginnen? In deze workshop leer je hoe je jouw gedachten ordent, hoe je teksten schrijft voor een bepaald doel, hoe je vervolgens je tekst kunt opbouwen en deze ook nog kunt optimaliseren voor zoekmachines.

Concreet resultaat wat direct op je website geplaatst kan worden

Tijdens deze workshop krijg je alle handvatten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het schrijven van je webteksten en blogs. Dit doen we natuurlijk vooral door zelf aan de slag te gaan. Deze workshop levert je dan ook meer op kan kennis en praktische tips: je zal je webteksten direct kunnen gebruiken!

Workshop Teksten Schrijven & SEO, voor een warm onthaal op je website

Investering

€ 239,- excl. btw

Deelnemers

Maximaal 6 personen

Locatie

Online/Virtueel

Datum

Woensdag 9 februari 2022

Duur

2,5 uur

BONUS

5 teksten GRATIS geredigeerd*!

*Je kunt gedurende 14 dagen na de workshop tot 5 teksten GRATIS laten redigeren.

Meld je aan!

Wat ga je precies leren?

Word je gek van al je kladjes en concepten? Kom je maar niet verder met je teksten? Zou je willen dat iemand je op weg helpt? Dan biedt deze workshop uitkomst voor jou.

Voor slechts € 239,- krijg jij de hulp die je nodig hebt! Én: je hebt na deze workshop mooie teksten die je direct op je website kunt publiceren.