Heb jij onlangs een webwinkel gelanceerd? Of ben je druk bezig met het ontwerpen of inrichten van je online winkel? Wij helpen je graag door goede, converterende teksten te schrijven. Sterke, geoptimaliseerde webteksten zijn in de eerste plaats belangrijk om überhaupt gevonden te worden. Verder moet je mensen over de streep zien te trekken, zij moeten jouw producten aanschaffen. En dat lukt je niet als je hetzelfde doet als je concurrenten. Kom daarom met wat verrassends!

Teksten voor webwinkels

Bij het maken van een webwinkel krijg je te maken met twee soorten teksten. Enerzijds heb je de gewone webteksten, je informatie pagina’s. Hier vertel je over je bedrijf, de oprichting, je kwaliteitsbeleid, service en andere belangrijke zaken. Daarnaast heb je natuurlijk kneitergoede productteksten nodig. Productteksten die je bezoekers informeren, enthousiasmeren en overtuigen.

Maak je producten goed vindbaar

Naast het inhoudelijke stuk, dus het schrijven van goede productteksten, wil je natuurlijk ook rekening houden met belangrijke ‘seo-factoren’. SEO is superbelangrijk wanneer je goed gevonden wilt worden in zoekmachines. Het optimaliseren van teksten ‘Seach Engine Optimization’ is inmiddels een welbekende term onder de meeste ondernemers. Toch denken veel mensen vandaag de dag nog dat een ‘SEO tekst’ betekent dat je een tekst volpropt met zoektermen. Maar dat is echt niet meer van deze tijd. Al een aantal jaar niet overigens.

Converterende productteksten die goed gevonden worden in zoekmachines

Bij KrachtigeTeksten.nl combineren we prettig leesbare en uitnodigende productteksten, met zoekmachineoptimalisatie op een subtiele manier. Wij zorgen dat je lezers zichzelf op een prettige manier informeren, zonder dat ze gestoord worden door overmatig zoekwoordgebruik. We enthousiasmeren je bezoekers en zorgen dat de teksten uitnodigen om actie te ondernemen, oftewel: een bestelling te plaatsen in je webwinkel.

Productteksten voor je webwinkel laten schrijven?

Wil jij productteksten voor je webwinkel laten schrijven? Vraag dan een offerte aan bij KrachtigeTeksten.nl, wij weten hoe wij jouw producten op een effectieve manier kunnen promoten!