Waarom een Tekstbureau dat gespecialiseerd is in webteksten?

KrachtigeTeksten.nl - tekstbureau voor webteksten

Heb je een nieuwe website? Of hád je een nieuwe website en zijn de teksten niet meer up to date? Je kunt dan overwegen om een tekstbureau in te schakelen voor het schrijven van je website teksten. Het voordeel van het inhuren van een tekstbureau, is dat iemand er met een frisse blik mee aan de slag gaat. Daardoor krijg je teksten die je boodschap helder verkondigen en die bij het juiste publiek terecht komen. Je verzandt op deze manier nooit in het gebruik van jargon, wollige en langdradige informatie of gewoonweg ‘too much information’.

Een tekstbureau inhuren voor webteksten

Een website tekst, ook wel ‘webtekst’ genoemd, is iets anders dan de tekst die je in je brochure zet. Website teksten zijn gemaakt om te worden ‘gescand’. Bezoekers lezen een webpagina over het algemeen nauwelijks. Slechts de koppen worden gescand en op die manier bepaalt men binnen enkele seconden of je een geschikte partij bent. Een tekstbureau kent de kneepjes van copywriting en het schrijven van krachtige webteksten die goed en snel gescand kunnen worden door je bezoekers.

Bij KrachtigeTeksten.nl zorgen we ervoor dat de koppen die ingezet worden om de tekst goed te kunnen scannen, ook door zoekmachines goed te lezen zijn. Dat doen we door het toepassen van headings en door het werken met focus zoekwoorden. Hierdoor kunnen zowel bezoekers als zoekmachines je teksten beter lezen. In het geval van zoekmachines zorgt dat ervoor dat je website een hogere positie in de zoekresultaten kan bemachtigen voor bepaalde zoektermen.

Lees ook: SEO-proof website teksten

Een tekstbureau inzetten voor blogs

Naast het schrijven van pakkende webteksten kun je een tekstbureau ook inschakelen wanneer je je klanten en potentiële klanten op de hoogte wilt houden door middel van blogs. Blogs zijn leuk om te lezen, informatief en relevant voor je bezoekers. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je website op belangrijke zoektermen vindbaar wordt.

Wil je weten wat een zakelijk blog je kan opleveren? Lees dan dit blog!

Een tekstbureau inhuren voor social media content

Natuurlijk wil je vervolgens je blogs ook onder de aandacht brengen. Ze zijn natuurlijk niet alleen bedoeld om je website beter vindbaar te maken. Blogs zijn ook heel geschikt om in contact te blijven met je klanten. Deel daarom je blogs via je social media. Maar ook daarvoor geldt, zet niet je hele webtekst op je social media (net als dat je je brochure niet in z’n geheel op je website plaatst!). Het is natuurlijk juist handig om bezoekers naar je website te trekken, waar ze alles over je diensten of producten kunnen lezen. Maak daarom korte, aantrekkelijke en pakkende berichtjes voor je social media. Maak daar een leuke afbeelding bij die de aandacht trekt. Op die manier zul je zonder moeite meer bezoekers naar je website trekken. Daarnaast genereer je ook meer volgers op je social media, wat je vervolgens weer nieuwe bezoekers oplevert.

Ook interessant: social media content laten maken

Een tekstbureau inschakelen voor zakelijke communicatie

Naast content voor je social media, blogs en webteksten kun je een tekstbureau uiteraard ook inschakelen voor bedrijfscommunicatie. Althans, je kunt tekstbureau KrachtigeTeksten.nl ook inschakelen voor je bedrijfscommunicatie. Niet alle tekstschrijvers zijn in alle soorten en maten van teksten thuis. Sommige tekstschrijvers hebben zich volledig gespecialiseerd in SEO, anderen richten zich puur op social media content en weer anderen noemen zich liever ‘blogger’. Bij KrachtigeTeksten.nl zijn we van alle markten thuis. Wij hebben altijd de juiste tekstschrijver voor de klus! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

meer blogs

Wat klanten zeggen

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Schakelt snel en levert goede kwaliteit

★★★★★
Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.
Nando Burghardt

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied.

★★★★★
Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied met bijbehorend woordgebruik, naar een heldere homepage. Een website over spiritueel intuitief coachen vraagt om duidelijke, niet wollige taal. Ik heb daar erg mee geworsteld. Linda niet.:). Ze verstaat de kunst om zelfs in een, voor haar minder bekend vakgebied, een krachtige en duidelijke homepage te schrijven. Toegankelijk en terug naar de basis. Geweldig! En dit alles gaat gepaard met een geweldige communicatie, snelle lijnen en follow up. Ze denkt mee en zet haar creativiteit meteen aan het werk. Ik was op zoek naar iemand zoals zij, dacht dat dat niet bestond en kwam haar tegen. Waar ik nachten wakker lag van een goede tekst leverde zij hem binnen een paar dagen aan. Aanrader!!!
Florentine de Beijer-Bisschops

Super tevreden

★★★★★
Ik ben ontzettend tevreden over het marketing- en communicatie advies dat Linda mij gaf en met de krachtige teksten voor mijn website. Ze voelt goed aan wat de wens van de klant is en werkt snel en betrouwbaar.
BOOST! Relatietherapie

Super snelle aanlevering van goede teksten

★★★★★
Super snelle aanlevering van goede teksten, we waren er blij mee ! dank je wel
De PizzaRia's

 

KrachtigeTeksten.nl

SEO-proof website teksten en blogs

Communicatieadvies: meer dan tekstschrijven

Flexibel inzetbaar, teksten snel geleverd op een afgesproken dag

Betrouwbaar en professioneel: continuïteit is gewaarborgd

Altijd een eerlijk tarief, en transparante afspraken. Geen verrassingen achteraf

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Contact

STUUR EEN BERICHt

Wil je meer informatie ontvangen over onze werkwijze of over KrachtigeTeksten.nl? Stuur ons dan een bericht!

Tekstbureau voor Webteksten, social media & Meer