Waarom een Tekstbureau dat gespecialiseerd is in webteksten?

Heb je een nieuwe website? Of hád je een nieuwe website en zijn de teksten niet meer up to date? Je kunt dan overwegen om een tekstbureau in te schakelen voor het schrijven van je website teksten. Het voordeel van het inhuren van een tekstbureau, is dat iemand er met een frisse blik mee aan de slag gaat. Daardoor krijg je teksten die je boodschap helder verkondigen en die bij het juiste publiek terecht komen. Je verzandt op deze manier nooit in het gebruik van jargon, wollige en langdradige informatie of gewoonweg ‘too much information’.

Een tekstbureau inhuren voor webteksten

Een website tekst, ook wel ‘webtekst’ genoemd, is iets anders dan de tekst die je in je brochure zet. Website teksten zijn gemaakt om te worden ‘gescand’. Bezoekers lezen een webpagina over het algemeen nauwelijks. Slechts de koppen worden gescand en op die manier bepaalt men binnen enkele seconden of je een geschikte partij bent. Een tekstbureau kent de kneepjes van copywriting en het schrijven van krachtige webteksten die goed en snel gescand kunnen worden door je bezoekers.

Bij KrachtigeTeksten.nl zorgen we ervoor dat de koppen die ingezet worden om de tekst goed te kunnen scannen, ook door zoekmachines goed te lezen zijn. Dat doen we door het toepassen van headings en door het werken met focus zoekwoorden. Hierdoor kunnen zowel bezoekers als zoekmachines je teksten beter lezen. In het geval van zoekmachines zorgt dat ervoor dat je website een hogere positie in de zoekresultaten kan bemachtigen voor bepaalde zoektermen.

Lees ook: SEO-proof website teksten

Een tekstbureau inzetten voor blogs

Naast het schrijven van pakkende webteksten kun je een tekstbureau ook inschakelen wanneer je je klanten en potentiële klanten op de hoogte wilt houden door middel van blogs. Blogs zijn leuk om te lezen, informatief en relevant voor je bezoekers. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je website op belangrijke zoektermen vindbaar wordt.

Wil je weten wat een zakelijk blog je kan opleveren? Lees dan dit blog!

Een tekstbureau inhuren voor social media content

Natuurlijk wil je vervolgens je blogs ook onder de aandacht brengen. Ze zijn natuurlijk niet alleen bedoeld om je website beter vindbaar te maken. Blogs zijn ook heel geschikt om in contact te blijven met je klanten. Deel daarom je blogs via je social media. Maar ook daarvoor geldt, zet niet je hele webtekst op je social media (net als dat je je brochure niet in z’n geheel op je website plaatst!). Het is natuurlijk juist handig om bezoekers naar je website te trekken, waar ze alles over je diensten of producten kunnen lezen. Maak daarom korte, aantrekkelijke en pakkende berichtjes voor je social media. Maak daar een leuke afbeelding bij die de aandacht trekt. Op die manier zul je zonder moeite meer bezoekers naar je website trekken. Daarnaast genereer je ook meer volgers op je social media, wat je vervolgens weer nieuwe bezoekers oplevert.

Ook interessant: social media content laten maken

Een tekstbureau inschakelen voor zakelijke communicatie

Naast content voor je social media, blogs en webteksten kun je een tekstbureau uiteraard ook inschakelen voor bedrijfscommunicatie. Althans, je kunt tekstbureau KrachtigeTeksten.nl ook inschakelen voor je bedrijfscommunicatie. Niet alle tekstschrijvers zijn in alle soorten en maten van teksten thuis. Sommige tekstschrijvers hebben zich volledig gespecialiseerd in SEO, anderen richten zich puur op social media content en weer anderen noemen zich liever ‘blogger’. Bij KrachtigeTeksten.nl zijn we van alle markten thuis. Wij hebben altijd de juiste tekstschrijver voor de klus! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

tekstschrijver inhuren?

Nieuws & Blogs

KrachtigeTeksten.nl - content creatie altijd uniek

Blijf unieke content creëren met deze tips

Nog twee dagen en de maandelijkse nieuwsbrief moet de digitale deur weer uit. Maar ja… geen inspiratie. Herkenbaar? Geen nood, wij helpen je aan ideeën met deze vijf, vooruit dan zes, onderwerpen voor je nieuwsbrief. Tip 1 | Ontwikkelingen Houd

Lees verder »
KrachtigeTeksten.nl - in beeld met de juiste woorden

In beeld met de juiste woorden

Wist je dat de woordkeuze op je website bepalend is voor jouw succes? Klanten bereik je door taal te gebruiken die bij hen aansluit. Daarnaast zijn de juiste woorden cruciaal voor je online vindbaarheid. Daarvoor moet je van je expertstoel

Lees verder »

Brochure aanvragen

Wil je op je gemak wat informatie over onze diensten doorlezen? Vraag dan onze brochure aan. Liever meteen een antwoord op je vragen? Stuur dan een bericht naar info@KrachtigeTeksten.nl. 

Wat onze klanten vinden

Duidelijk, goed en snel.

★★★★★
Linda heeft mijn teksten tot een duidelijk en goed leesbaar geheel gemaakt. Ze werkt snel en de service is top. Dank je wel Linda!! – Leevrij
Leevrij

Super snelle aanlevering van goede teksten

★★★★★
Super snelle aanlevering van goede teksten, we waren er blij mee ! dank je wel
De PizzaRia's

altijd naar onze tevredenheid – én die van de klant

★★★★★
Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden – én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!
Tim & Jeroen NowwebNL

Tekstbureau voor het MKB en zelfstandig ondernemers. Prettig leesbare en website teksten.

Weten wat het kost?