Een SEO-schrijver inhuren, Waarom zou je? Je kunt zelf ook SEO-teksten schrijven.

De vraag is: wil je dat?

Je kunt zelf SEO-teksten schrijven. Je kunt precies vertellen hoe je bedrijf is ontstaan, welke ontwikkelingen eraan zitten te komen en welke diensten jullie aanbieden. Als je zelf je webteksten schrijft, weet je één ding zeker: je teksten hebben jouw stijl. Maar, is dat wat je wilt? Weet je zeker dat je niet teveel ‘interne taal’ gebruikt? Zijn je teksten wel gericht aan je bezoekers, of meer een ‘stuk van jezelf’? Belangrijk is in elk geval dat je boodschap overkomt én dat zoekmachines je site kunnen koppelen aan ingevoerde zoekopdrachten.

SEO

ZIJN SEO-TEKSTEN LELIJK?

Nee. Goede SEO teksten zijn niet lelijk. Een tekst die volgepropt wordt met zoekwoorden en daardoor niet meer lekker loopt, geen goed verhaal vormt en onduidelijk is, dat is per definitie geen goede SEO tekst. Een goede zoekmachinevriendelijke tekst is helder opgebouwd, bevat een goede samenvatting, heeft heldere koppen en bestaat uit duidelijke alinea’s. 

Koppen/headings maken één geheel

Deze alinea’s vormen samen een geheel. De koppen vormen met elkaar ook een samenvatting. Waarom? Omdat bezoekers je pagina in de eerste paar seconden dat ze op je pagina zijn scannen. Ze kijken heel vluchtig door de koppen heen om te kijken of ze bij de juiste informatie zijn beland. Belangrijk dus om de koppen te schrijven voor je bezoekers. Doe je dat, dan zullen zoekmachines automatisch de verbinding leggen en je website vaker tonen bij relevante zoektermen.

Tekstschrijver voor SEO-teksten

Bij KrachtigeTeksten.nl zijn we gespecialiseerd in het schrijven van ‘SEO-proof website teksten. Wij helpen ondernemers bij het bedenken en schrijven van een helder verhaal die de boodschap goed overbrengt. Tegelijkertijd optimaliseren we de teksten voor zoekmachines zodat de kans vergroot wordt dat je website hoog in de zoekresultaten komt te staan. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Tekstbureau Voor commerciële teksten die raken.

Wij leveren met vijf werkdagen. Heb je meer haast? Je kunt altijd een spoedopdracht aanvragen. 

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze dienstverlening. Wil je weten wat een tekst precies kost? Of wil je meerdere teksten laten schrijven en wil je weten wat de kosten zullen zijn. Vraag dan je offerte aan. 

Wij leveren de teksten inclusief de meta descriptions, meta titel en headings. Indien gewenst maken we er zelfs een html-bestand van. Je teksten worden opgeleverd met een score van 100% (tenzij anders afgesproken. 

tekstschrijver inhuren?

Nieuws & Blogs

KrachtigeTeksten.nl - content creatie altijd uniek

Blijf unieke content creëren met deze tips

Nog twee dagen en de maandelijkse nieuwsbrief moet de digitale deur weer uit. Maar ja… geen inspiratie. Herkenbaar? Geen nood, wij helpen je aan ideeën met deze vijf, vooruit dan zes, onderwerpen voor je nieuwsbrief. Tip 1 | Ontwikkelingen Houd

Lees verder »
KrachtigeTeksten.nl - in beeld met de juiste woorden

In beeld met de juiste woorden

Wist je dat de woordkeuze op je website bepalend is voor jouw succes? Klanten bereik je door taal te gebruiken die bij hen aansluit. Daarnaast zijn de juiste woorden cruciaal voor je online vindbaarheid. Daarvoor moet je van je expertstoel

Lees verder »

Brochure aanvragen

Wil je op je gemak wat informatie over onze diensten doorlezen? Vraag dan onze brochure aan. Liever meteen een antwoord op je vragen? Stuur dan een bericht naar info@KrachtigeTeksten.nl. 

Wat onze klanten vinden

Als zeer prettig ervaren. Aanrader.

★★★★★
Complete website 'dakdekker.nl' herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.
R. Evers

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier van aanpakken

★★★★★
We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.
Hart4Technology, Raymond Hartemink

Tekstbureau voor het MKB en zelfstandig ondernemers. Prettig leesbare en website teksten.

Weten wat het kost?