SEO Proof webteksten

Wij schrijven KrachtigeTeksten. Met KrachtigeTeksten haal je meer uit je website. Zo ben je beter in staat om je boodschap goed over te brengen én om bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen. Daarnaast schrijven wij alles ‘SEO proof‘. Dat wil zeggen dat wij Krachtige Teksten schrijven, die zowel door je bezoekers als door zoekmachines als ‘prettig leesbaar‘ worden beschouwd!

Naast een betere vindbaarheid, gaan wij voor actiegerichte teksten. We schrijven voor alle doelgroepen en branches, en van klein bedrijf tot multinational.

Wij herschrijven bestaande webteksten voor bedrijven en website eigenaren wanneer hun website niet goed gevonden wordt in zoekmachines, of wanneer de boodschap niet (goed) overkomt op bezoekers.


KrachtigeTeksten als verlengstuk van je webbureau

Wij werken veel samen met webbureaus en webdesigners die ons de inhoudelijke kant van het maken van een nieuwe website toevertrouwen. Lees meer over partnerships met webdevelopers!

Soms krijgen we alleen een paar steekwoorden.. En daar gaan we dan gewoon vol overtuiging mee aan de slag! Wij maken van een ‘snelle krabbel’ een krachtige tekst, met als doel: méér bezoekers en een hogere conversie.

Linda

SEO Proof webteksten van KrachtigeTeksten.nl

Bij KrachtigeTeksten schrijven we niet alleen voor alle branches en bedrijven, we schrijven alles standaard ‘SEO proof’. SEO Proof webteksten zorgen voor een betere vindbaarheid doordat zoekmachines de teksten beter kunnen indexeren. Door SEO proof webteksten te schrijven maak je de kans op een hoge positie in de zoekresultaten een stuk groter!

Hoe gaat het in z’n werk?

Wil je SEO proof webteksten laten schrijven? Dan hoef je zelf niet veel te doen. Je levert ons de basis aan, bijvoorbeeld in de vorm van steekwoorden, en we gaan aan de slag. We verdiepen ons in jouw toon of de toon van je bedrijf, zodat de webteksten helemaal passen bij jouw eigen stijl.

Redigeren van bestaande webteksten

Ben je niet helemaal (of helemaal niet!) tevreden over je bestaande webteksten? Wij redigeren ze en maken de webteksten als je wilt meteen ‘SEO proof’. Natuurlijk kunnen we ook enkel een spelling- en grammaticacontrole uitvoeren en werken aan je zinsbouw en opbouw van de tekst in z’n algemeenheid.

SEO proof maken van bestaande webteksten

Natuurlijk kunnen we ook jouw bestaande webteksten onder handen nemen. We passen alle SEO regels toe om de tekst helemaal ‘SEO Proof’ te maken, maar we houden je bezoekers scherp op ons netvlies. We zorgen er altijd voor dat de tekst actiegericht, of informatief blijft. We moeten het SEO doel niet voorbij streven!

Lees meer: