0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

SEO Proof webteksten

Met Krachtige Teksten haal je meer uit je website

Met krachtige teksten haal je meer uit je website. Zo ben je beter in staat om je boodschap goed over te brengen én om bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen. Daarnaast schrijven wij alles ‘SEO proof‘. Dat wil zeggen dat wij krachtige teksten schrijven, die zowel door je bezoekers als door zoekmachines als ‘prettig leesbaar‘ worden beschouwd!

Contact opnemen

SEO Proof webteksten laten schrijven

SEO Proof webteksten van KrachtigeTeksten.nl

Bij KrachtigeTeksten schrijven we niet alleen voor alle branches en bedrijven, we schrijven alles standaard ‘SEO proof’. SEO Proof webteksten zorgen voor een betere vindbaarheid doordat zoekmachines de teksten beter kunnen indexeren. Door SEO proof webteksten te schrijven maak je de kans op een hoge positie in de zoekresultaten een stuk groter!

SEO proof maken van bestaande webteksten

Natuurlijk kunnen we ook jouw bestaande webteksten onder handen nemen. We passen alle SEO regels toe om de tekst helemaal ‘SEO Proof’ te maken, maar we houden je bezoekers scherp op ons netvlies. We zorgen er altijd voor dat de tekst actiegericht, of informatief blijft. We moeten het SEO doel niet voorbij streven!

Hoe gaat het SEO proof maken van webteksten in z’n werk?

Wil je SEO proof webteksten laten schrijven? Dan hoef je zelf niet veel te doen. Je levert ons de basis aan, bijvoorbeeld in de vorm van steekwoorden, en we gaan aan de slag. We verdiepen ons in jouw toon of de toon van je bedrijf, zodat de webteksten helemaal passen bij jouw eigen stijl.

“Soms krijgen we alleen een paar steekwoorden.. En daar gaan we dan gewoon vol overtuiging mee aan de slag! Wij maken van een ‘snelle krabbel’ een krachtige tekst, met als doel: méér bezoekers en een hogere conversie.” – Linda

Krachtige Teksten maken indruk

Naast een betere vindbaarheid, gaan wij voor actiegerichte teksten. We schrijven voor alle doelgroepen en branches, en van klein bedrijf tot multinational.

Wij schrijven en herschrijven webteksten voor bedrijven en website eigenaren wanneer hun website niet goed gevonden wordt in zoekmachines, of wanneer de boodschap niet (goed) overkomt op bezoekers.

CONTACT OPNEMEN

KrachtigeTeksten als verlengstuk van je webbureau

Wij werken veel samen met webbureaus en webdesigners die ons de inhoudelijke kant van het maken van een nieuwe website toevertrouwen. Weten hoe we jou bij je projecten kunnen helpen? 

Neem contact op

Laatste nieuws

Hoe zorg je dat je tekstschrijver de juiste dingen schrijft?

Krachtige en duidelijke teksten laten maken

Hoe kan een tekstschrijver jouw teksten nou vertalen naar een krachtige en duidelijke tekst voor de lezer? Alleen met de juiste input natuurlijk. Door een goede briefing te maken help[…]

Read more

Hoe schrijf je een goede offerte?

Als ondernemer ga je regelmatig de vraag krijgen om een offerte te sturen. Natuurlijk hoop je met deze vrijblijvende prijsopgave uiteindelijk de opdracht binnen te halen. Het minste wat je[…]

Read more
Dienstenpagina schrijven

Doeltreffend over je dienstenpagina schrijven doe je zo

Vind jij het lastig om je dienstenpakket helder en duidelijk te beschrijven? Geen zorgen, je bent zeker niet de enige. Veel ondernemers vinden het een uitdaging om de werkzaamheden die[…]

Read more