0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

SEO proof website teksten

Webteksten die écht indruk maken.

Met krachtige webteksten haal je meer uit je website.

Wij schrijven krachtige teksten. Teksten die gericht zijn op jouw doel. Wil je meer verkopen? Wil je meer informatie-aanvragen via je website? Of wil je simpelweg een fantastisch online visitekaartje neerzetten? Wij vertalen jouw verhaal naar krachtige webteksten. 

SEO-Proof & Actiegericht
Wij schrijven actiegericht én SEO-proof. Zo trek je meer bezoekers naar je website en verhoog je de conversie van je site. 

NEEM CONTACT OP!

Werkwijze

Onze werkwijze is effectief, ‘lean’ en transparant.

1

OFFERTE + GROEN LICHT

Allereerst willen we natuurlijk graag weten wat je precies nodig hebt. Vraag daarom een offerte aan. Dat kost je slechts één minuut. Je ontvangt de offerte op werkdagen meestal binnen een uur, maar altijd dezelfde dag. Na ontvangst van je (digitale) akkoord op de offerte, gaan we aan de slag. 

In de offerte staat: de omschrijving van de werkzaamheden ter bevestiging, de prijs en de levertijd. 

2

BASIS INFORMATIE

We vragen je (indien nodig) om basisinformatie. Denk hierbij aan enkele steekwoorden, een oude brochure of een bestaande webpagina. Daarnaast vragen we je om een briefing met betrekking tot de schrijfwijze en ‘tone of voice’. Vind je dit lastig? Geeft niet. Wij adviseren je graag. 

3

OPLEVERING

We leveren de teksten meestal vóór, of uiterlijk 
óp de afgesproken datum. Heb je om ‘SEO-proof’ teksten gevraagd? Dan leveren wij de teksten inclusief metadescriptions, seo score en headings aan. Opleveren doen we in MS Word formaat, tenzij anders afgesproken. 

We schrijven pakkende, effectieve webteksten die je bezoekers informeren, aanzetten tot actie én die zorgen voor een hogere positie in de zoekresultaten.

Wij werken voor grote organisaties, MKB, ZZP-ers en startende ondernemers. Ook schrijven wij teksten voor scholen, gezondheidszorginstanties, stedelijke initiatieven en evenementen. 

Wil je graag persoonlijk contact voordat je een offerte aanvraagt? Dat kan!

CONTACT

SEO Proof webteksten voor meer bezoekers

Wij schrijven in de eerste plaats voor je bezoekers, maar zorgen dat zoekmachines je teksten goed kunnen indexeren. Zo maak je een grotere kans op een hoge positie in de zoekresultaten!

Teksten voor alle bedrijven en doelgroepen

Onze achtergrond in marketing en communicatie zorgt ervoor dat wij effectieven teksten schrijven die écht indruk maken. We schrijven voor alle soorten bedrijven, organisaties en alle doelgroepen. 

Een vaste prijs, geen verrassingen.

We spreken een vaste prijs af. Een vast bedrag, op basis van een uurtarief. Zijn we er langer mee bezig? Dan nemen we dat voor onze eigen rekening. Zijn we er korter mee bezig? Dan betaal je minder.

Laatste nieuws

Wij delen graag informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie en trends op het gebied van SEO. Hieronder vind je onze laatste blogs.

Tips voor het schrijven van een goede tekst

Teksten voor je website

Natuurlijk, wij zijn een tekstbureau en schrijven graag je teksten. Maar: je wilt als ondernemer, marketeer of content manager zelf ook weleens wat kunnen schrijven. Even snel ‘een tekst schrijven[…]

Read more

Meer bezoekers op je website met deze 5 tips

Meer bezoekers naar je website betekent een groter bereik en dus meer potentiële klanten, zo simpel is het. Toch kan online vindbaarheid nog een hele klus zijn. Deze vijf tips[…]

Read more

Hoeveel inspiratie heb jij opgedaan op vakantie?

Krijg jij tijdens een vakantie vaak nieuwe ideeën om je bedrijf te profileren? Om je diensten of producten in de spotlights te zetten? Wil je dit najaar extra gas geven[…]

Read more