0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

Redactiewerk

REDACTIE OP AFSTAND, ALTIJD STAND-BY

Wij doen de redactie voor documenten, zoals offertes, brochures en persberichten. Alles keurig en 100% spelfoutvrij. 

Heb jij belangrijke documenten waar je goed mee voor de dag wilt komen? Waar absoluut geen fouten in mogen zitten en waarvan je zeker weet dat de zinnen lekker lopen? Laat je teksten redigeren door KrachtigeTeksten. Wij zorgen voor spelfoutvrije documenten maar zorgen er ook meteen voor dat je document er perfect uitziet. Denk aan witregels, tussenruimtes, interpunctie en andere details. 

NEEM CONTACT OP

Werkwijze

Wij gaan voor perfectie. Wanneer je document retour komt kun je deze direct gebruiken, zonder zorgen!

1

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Allereerst horen we graag waarmee we je kunnen helpen. Ook voor spoedopdrachten kun je bij ons terecht. Vraag meteen een offerte aan. We komen op werkdagen meestal al binnen één uur bij je terug met ons voorstel en oplevermoment.

In de offerte staat beschreven: de inhoud van de opdracht en aard van de werkzaamheden ter bevestiging, de prijs en de levertijd.

2

BESTANDEN AANLEVEREN

Wanneer we akkoord op de offerte hebben ontvangen, ontvangen we graag alle benodigde documenten en bestanden. We gaan direct voor je aan de slag!

3

GEREDIGEERDE TEKST RETOUR

We zorgen altijd dat we opleveren binnen de gestelde levertijd. Indien gewenst leveren we de wijzigingen mee. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen de geredigeerde teksten te willen ontvangen. 

We leveren de teksten of inhoud op in MS Word formaat (tenzij anders afgesproken).

Wij zijn jouw achtervang, het verlengstuk van je afdeling. De laatste controle.

Wij helpen onze klanten bij het schrijven van teksten, maar ook bij de presentatie van een tekst. We bieden ondersteuning door redactiewerkzaamheden zoals redigeren, spelling- en grammaticacontrole, maar ook door het organiseren en structureren van documenten. 

Heb je haast? Geen punt. Wij doen ook spoedopdrachten. 

NEEM CONTACT OP

Voordelen van KrachtigeTeksten.nl

Alle ondersteuning voor teksten onder één dak. Van het schrijven tot controleren en redigeren. Heb je een tekstuele uitdaging? Wij staan voor je klaar!

100% SPELFOUTVRIJE DOCUMENTEN

WIj controleren je documenten op spelling en grammatica. Zo voorkom je ergernis en een slechte indruk bij de lezer.

ALLE SOORTEN REDACTIEWERK

Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van tekst onder één dak. Je kunt bij ons terecht voor iedere tekstuele uitdaging. Try us!

SCHERPE TARIEVEN & SNEL

Wij hanteren scherpe tarieven en een korte doorlooptijd. Zo kun jij snel door met je business. Spoedopdracht? Ook geen probleem.  

Laatste nieuws

Lees hier onze laatste blogs! Wij delen graag nieuws en ontwikkelingen met je over digitale communicatie en trends op het gebied van social media. 

Optimaliseer je website met krachtige webteksten - KrachtigeTeksten.nl-blog

Optimaliseer je website met krachtige webteksten

Een betere online vindbaarheid van jouw bedrijf door meer verkeer naar je website. Een lager bounce percentage door kwalitatieve bezoekers. Meer conversie op je website. Wil je de prestaties van[…]

Read more
Ga jij voor jezelf beginnen? Start dan met een goed verhaal-2

Ga jij voor jezelf beginnen in 2020? Wij helpen jou je verhaal duidelijk op (digitaal) papier te zetten!

Wordt 2020 jouw jaar!? Wij helpen je graag op weg bij het starten van je bedrijf. Bij KrachtigeTeksten zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën, concepten en ‘gevoel’ naar[…]

Read more

Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen iedereen een fantastisch 2020!

Read more