Privacybeleid

Wie zijn wij:

Ons website-adres is: http://www.krachtigetest.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Van welke derde partijen we data ontvangen

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

Wie zijn we

Ons website-adres is: //krachtigeteksten.nl. KrachtigeTeksten.nl is onderdeel van Anno Morgen Marketing & Communicatie en hanteert om deze reden een en dezelfde privacy policy.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties op www.KrachtigeTeksten.nl

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: //automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.   Inleiding Per 25 mei 2018 geldt binnen de EU de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Dit betekent dat privacy van natuurlijke personen beter wordt geborgd en dat het makkelijker wordt voor mensen om hun privacy te verbeteren.   In dit document legt Anno Morgen Marketing & Communicatie uit hoe omgegaan wordt met persoonsgegevens, opslag van gegevens en welke gegevens wij bewaren én voor welke doeleinden.   Wie is Anno Morgen Marketing Communicatie en welke merken vallen onder Anno Morgen? Anno Morgen marketing & Communicatie behelst de merken Anno Morgen, SpellingCheckers.nl en KrachtigeTeksten.nl.     Verantwoordelijkheid Anno Morgen Marketing & Communicatie Anno Morgen Marketing & Communicatie is zich ervan bewust persoonsgegevens te verwerken van klanten en potentiële klanten. Anno Morgen doet dit niet op grote schaal, maar alleen wanneer persoonlijk contact heeft plaatsgevonden. Anno Morgen is zich bewust van de risico’s die het opslaan van persoonsgegevens met zich meebrengt en voert de Wet AVG naar eer en geweten, zo strikt mogelijk uit.   Anno Morgen heeft een verwerkingsovereenkomst afgesloten met met partijen die gegevens verwerken voor Anno Morgen of voor klanten van Anno Morgen wanneer deze werkzaamheden uitvoeren in opdracht van Anno Morgen voor haar klanten. Anno Morgen is niet verplicht tot het bijhouden van een register van verwerkingsactiviteiten, vanwege de kleine omvang (1 persoon) van het bedrijf. Ook worden geen bijzondere persoonsgegevens verwerkt. Verantwoordingsplicht Op basis van bovenstaande analyse kiest Anno Morgen ervoor geen DPIA uit te voeren. Bottom line is dat Anno Morgen alleen nuttige gegevens verwerkt die nodig zijn voor uitvoering van de werkzaamheden en voor administratieve/belastingtechnische redenen. Verder slaan wij alleen gegevens op van zakelijke contacten (B2B) en bewaren wij geen gegevens van consumenten (B2C). De gegevens die worden bewaard hebben betrekking op een contactverzoek die proactief aan Anno Morgen wordt gericht of op een opdracht/overeenkomst/werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd op verzoek van de klant.   Rechten van betrokkenen Anno Morgen bewaart alleen gegevens die nodig zijn om opdrachten/werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren en is op diverse manieren bereikbaar en bereidwillig om opgeslagen gegevens te wijzigen en te verwijderen. In dit document toont Anno Morgen aan dat gegevens rechtmatig worden verkregen, transparant zijn voor de eigenaren, doelmatig worden bewaard, correct zijn en gemakkelijk te verwijderen en/of te wijzigen door de eigenaren.     Overzicht verwerkingen: Welke gegevens verwerkt Anno Morgen?   Klantgegevens en relatiegegevens
  • bedrijfsnaam, contactpersonen, zakelijke adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en social media accounts (connecties).
  • Daarnaast bewaren wij e-mails en bedrijfsdocumenten die nodig zijn voor uitvoering van de opdracht. Gedurende de opdracht blijven deze zaken bewaard op de lokale- en backup harde schijf van Anno Morgen.
  • E-mails worden na afloop van een opdracht verwijderd tenzij wordt/is gesproken over een vervolgopdracht of gegevens eventueel benodigd zijn voor serviceverlening na afloop van de opdracht. In dat geval kan gekozen worden om gegevens te bewaren uit praktisch oogpunt.
  • Ook worden wachtwoorden bewaard om online werkzaamheden voor klanten te kunnen uitvoeren. Deze wachtwoorden zijn lokaal opgeslagen in de Anno Morgen mailbox en deze worden opgeslagen in de internetbrowser die wordt gebruikt om de werkzaamheden uit te voeren.
Administratieve (klant)gegevens
  • voor facturatie, urenregistratie en belasting. Modelovereenkomsten volgens de belastingdienst en ZZP-overeenkomsten blijven bewaard.
  • Geanonimiseerde Google Analytics data Anno Morgen analyseert de geanonimiseerde data van bezoekers aan de website. Dit doen wij om marketing acties uit te kunnen zetten waarmee nieuwe mensen naar de website kunnen worden aangetrokken. Er wordt geen gebruik gemaakt van remarketing of het het op een andere manier volgen of samenstellen van specifieke doelgroepen.
Social media connecties;
  • Anno Morgen onderhoudt contact door middel van LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Deze ‘online connecties’ zijn opgeslagen bij de betreffende social media kanalen. Anno Morgen heeft verder geen invloed op de gegevens die connecties op hun social media kanalen zetten; persoonsgegevens die connecties delen via social media worden niet opgeslagen door AM, maar kunnen wel worden bekeken door AM.
  • Anno Morgen gebruikt de advertentiemogelijkheden binnen social media voor haar klanten, waarbij gebruik gemaakt wordt van de doelgroepen/kenmerken die aangeduid kunnen worden zoals geslacht, leeftijd, interesses, werkgever. Deze gegevens zijn niet in beheer/bezit van AM, maar worden op de betreffende social media samengesteld. Anno Morgen kan niet zien welke personen in deze doelgroepen zitten, alleen wanneer mensen reageren op een post/uiting/bericht, dus wanneer een persoon zich kenbaar maakt, kan Anno Morgen zien wie de persoon is. Anno Morgen slaat deze gegevens niet op. Bovenstaande handelingen worden uitgevoerd binnen de accounts van klanten.
Medewerkers/stagiaires
  • Gegevens van medewerkers (niet van toepassing) en stagiaires (in het verleden van toepassing) worden na afloop van de opdracht verwijderd; de stageovereenkomst, loonadministratie en belastinggegevens hieromtrent worden wel bewaard. Deze gegevens zijn ook opgeslagen bij het administratiekantoor van Anno Morgen (vraag verwerkersoverzicht op bij Anno Morgen (info@anno-morgen.nl))
Verplichte maatregelen De verplichte maatregelen die de AVG concreet noemt zijn, en de manier waarop Anno Morgen daarmee omgaat: Het bijhouden van een register van verwerkingsactiviteiten: Anno Morgen is hiertoe niet verplicht vanwege de kleine omvang (1 persoon), en vanwege het feit dat er geen bijzondere persoonsgegevens worden verwerkt.   Het uitvoeren van een data protection impact assessment (DPIA) voor gegevensverwerkingen met een hoog privacy risico: Anno Morgen heeft deze assessment niet uitgevoerd omdat de gegevens die bewaard worden door Anno Morgen geen hoog privacy risico hebben: de gegevens zijn allemaal openbaar (vindbaar op de website van klanten) of geanonimiseerd en niet te herleiden tot een persoon. Zie bijlage 1 voor een nadere uitleg waarom is gekozen om geen DPIA uit te voeren.     Het bijhouden van een register van datalekken die zijn opgetreden: niet van toepassing. Er zijn geen gegevens ontvreemd. Het aantonen dat een betrokkene daadwerkelijk toestemming heeft gegeven voor een gegevensverwerking wanneer u voor een verwerking toestemming nodig heeft. Klanten hebben door het aangaan van een overeenkomst/opdracht met Anno Morgen toestemming gegeven voor het bewaren van bedrijfsgegevens ten behoeve van financiele administratie en facturatie, en geven indien noodzakelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden toestemming om wachtwoorden voor online accounts te gebruiken/in te loggen. Wachtwoorden worden opgeslagen op een lokale harde schijf en een backup harde schijf (los) Wanneer onduidelijk is of u verplicht bent om een Functionaris voor gegevensbescherming aan te stellen, moet u goed kunnen onderbouwen waarom u ervoor gekozen hebt om al dan niet een FG aan te stellen: Anno Morgen heeft ervoor gekozen geen functionaris aan te stellen; eigenaar van Anno Morgen is eindverantwoordelijk.   Extra maatregelen Naast de verplichte maatregelen is er voor gekozen om het ICT beleid aan te passen: gegevens die voorheen in de cloud werden opgeslagen, worden nu alleen lokaal opgeslagen om mogelijke datalekken bij gegevensverwerkers te voorkomen. Privacy by design & -default Bij Anno Morgen is 1 persoon werkzaam; hierdoor wordt altijd op dezelfde manier gewerkt en zijn processen op gebied van privacy en het opslaan van gegevens goed geborgd. Anno Morgen bewaart alleen gegevens die nuttig zijn voor de uitvoering van werkzaamheden voor de klant en om administratieve/financiele/belastingtechnische redenen.   Functionaris voor gegevensverwerking Vanwege de omvang van Anno Morgen (1 persoon) is er geen functionaris. Anno Morgen eigenaar is eindverantwoordelijk   Meldplicht datalekken Wanneer er gegevens ontvreemd raken (nog nooit voorgekomen) zal Anno Morgen dit melden aan de betreffende contact/relaties/klanten en zal Anno Morgen dit documenteren. Verwerkingsovereenkomsten
  • Anno Morgen heeft verwerkersovereenkomsten afgesloten met betrokken partijen. Een overzicht van de overeenkomsten kan door de AP opgevraagd worden bij AM.
  • Anno Morgen heeft geen vestigingen in meerdere EU lidstaten en heeft daardoor geen privacytoezichthouder nodig.
Toestemming Anno Morgen slaat alleen gegevens op van klanten, potentiële klanten, leveranciers en zakelijke relaties die nuttig zijn. Wanneer een nieuwe offerteaanvraag binnenkomt worden de NAW en inhoudelijke/offerte gegevens bewaard om een offerte uit te kunnen brengen. Ook afgekeurde offertes worden bewaard voor interne/leerdoeleinden. Bij een aanvraag/contact leggen door leveranciers/relaties vragen zij om contact en is het hebben van elkaars contactgegevens een vereiste. Voor klanten worden ook financiele/administratieve gegevens opgeslagen en gegevens die nodig zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Kortom: Anno Morgen slaat bij een aanvraag om contact/opdracht/informatie de gegevens op die nodig zijn om in contact te kunnen treden (telefoonnummer, e-mailadres, naam, bedrijfsnaam en de eventuele vraag die gesteld wordt). Toestemming in deze wordt verkregen doordat het verzoek van de klant/relatie/etc. komt. Toestemming voor het opslaan van meer inhoudelijke gegevens wordt verkregen wanneer de klant akkoord gaat met de opdracht en we samen een modelovereenkomst belastingdienst voor ZZP-ers (geen dienstverband) overeenkomen. Bijlage 1 | bronvermelding //zakelijk.infonu.nl/zakelijk/186221-de-avg-beschermt-de-privacy-van-iedereen.html#wanneer-heb-je-als-organisatie-te-maken-met-de-avg //rvo.regelhulpenvoorbedrijven.nl/avg/#/welkom //www.hulpbijprivacy.nl/ //rvo.regelhulpenvoorbedrijven.nl/avg/#/welkom (//autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/voorbereiding-op-de-avg)     Bijlage 2 | DPIA onderbouwing Op te vragen