Over krachtigeteksten

tekstbureau voor alle branches en bedrijven

WIJ MAKEN JE KERNBOODSCHAP KRAAKHELDER.

Wij helpen ondernemers om hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar krachtige (web)teksten en content. We schrijven teksten voor websites, productteksten, blogs en artikelen, social media content en meer.

We zien het als een uitdaging om van een ‘vaag verhaal’ of een onsamenhangend geheel een mooie, krachtige tekst te maken. Een tekst die duidelijk is voor de doelgroep en daardoor doet waar ze voor bedoeld is. 

Wij maken van een onsamenhangend verhaal, of zelfs van enkele losse steekwoorden, een krachtige tekst.

KERNWAARDEN

  • Enthousiasme in alles wat we doen
  • Persoonlijke aanpak
  • Ontwikkeling van vaardigheden en talenten 

Teksten laten herschrijven of nieuwe teksten laten schrijven?

Linda-Noijens-400

Linda Noijens, oprichter krachtigeteksten.nl

Na een aantal jaar als (ZZP) marketing- en communicatieadviseur werkzaam te zijn geweest, heb ik tekstbureau KrachtigeTeksten.nl opgericht. Ik zag een enorme uitdaging in het helpen van ondernemers om hun verhalen boven tafel te krijgen, en om ze op tekstgebied te helpen om vorm te geven aan hun missie, dienstverlening en dergelijke. Inmiddels werk ik met een team van professionals en bedienen we uiteenlopende klanten in alle branches. 

Je bent bij tekstbureau KrachtigeTeksten.nl aan het juiste adres voor creatieve teksten, seo teksten, commerciële teksten, blogs of bijvoorbeeld een krachtig mission statement. Try us!

Als zeer prettig ervaren. Aanrader.

★★★★★
Complete website 'dakdekker.nl' herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.
R. Evers

Snel, mooi en zeer krachtige tekst!

★★★★★
Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt! – RSH Design
RSH Design

Heel tevreden!

★★★★★
Linda heeft een zeer nuttige blog geschreven voor mijn website scheherazad.nl. Naast geweldige bloginhoud bevat het ook alle informatie over SEO en lettertypen. Bedankt, Tahani
Scheherazad