Over krachtigeteksten

tekstbureau voor alle branches en bedrijven

WIJ MAKEN JE KERNBOODSCHAP KRAAKHELDER.

Wij helpen ondernemers om hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar krachtige (web)teksten en content. We schrijven teksten voor websites, productteksten, blogs en artikelen, social media content en meer.

We zien het als een uitdaging om van een ‘vaag verhaal’ of een onsamenhangend geheel een mooie, krachtige tekst te maken. Een tekst die duidelijk is voor de doelgroep en daardoor doet waar ze voor bedoeld is. 

Wij maken van een onsamenhangend verhaal, of zelfs van enkele losse steekwoorden, een krachtige tekst.

KERNWAARDEN

  • Enthousiasme in alles wat we doen
  • Persoonlijke aanpak
  • Ontwikkeling van vaardigheden en talenten 

Teksten laten herschrijven of nieuwe teksten laten schrijven?

Linda-Noijens-400

Linda Noijens, oprichter krachtigeteksten.nl

Na een aantal jaar als (ZZP) marketing- en communicatieadviseur werkzaam te zijn geweest, heb ik tekstbureau KrachtigeTeksten.nl opgericht. Ik zag een enorme uitdaging in het helpen van ondernemers om hun verhalen boven tafel te krijgen, en om ze op tekstgebied te helpen om vorm te geven aan hun missie, dienstverlening en dergelijke. Inmiddels werk ik met een team van professionals en bedienen we uiteenlopende klanten in alle branches. 

Je bent bij tekstbureau KrachtigeTeksten.nl aan het juiste adres voor creatieve teksten, seo teksten, commerciële teksten, blogs of bijvoorbeeld een krachtig mission statement. Try us!

Super tevreden

★★★★★
Ik ben ontzettend tevreden over het marketing- en communicatie advies dat Linda mij gaf en met de krachtige teksten voor mijn website. Ze voelt goed aan wat de wens van de klant is en werkt snel en betrouwbaar.
BOOST! Relatietherapie

Heel tevreden!

★★★★★
Linda heeft een zeer nuttige blog geschreven voor mijn website scheherazad.nl. Naast geweldige bloginhoud bevat het ook alle informatie over SEO en lettertypen. Bedankt, Tahani
Scheherazad

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Contact

STUUR EEN BERICHt

Wil je meer informatie ontvangen over onze werkwijze of over KrachtigeTeksten.nl? Stuur ons dan een bericht!