Over Krachtige Teksten.nl

WIJ MAKEN JE KERNBOODSCHAP KRAAKHELDER.

Wij helpen ondernemers om hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar krachtige (web)teksten en content. We schrijven teksten voor websites, productteksten, blogs en artikelen, social media content en meer.

We zien het als een uitdaging om van een ‘vaag verhaal’ of een onsamenhangend geheel een mooie, krachtige tekst te maken. Een tekst die duidelijk is voor de doelgroep en daardoor doet waar ze voor bedoeld is. 

Wij maken van een onsamenhangend verhaal, of zelfs van enkele losse steekwoorden, een krachtige tekst.

Onze kernwaarden

Teksten laten herschrijven of nieuwe teksten laten schrijven?

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl, met Enthousiasme en gedrevenheid.

Na een aantal jaar als (ZZP) marketing- en communicatieadviseur werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2017 begonnen met Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl. Ik vind het een uitdaging om ondernemers te helpen om hun verhaal en dienstverlening op een heldere en overzichtelijke manier uit te dragen aan hun klanten én potentiële klanten. 

Mijn functie als tekstschrijver combineer ik ook bij KrachtigeTeksten.nl met het geven van marketing- en communicatieadvies. Het mooiste is natuurlijk wanneer al deze aspecten mooi op elkaar aansluiten!

De kracht van KrachtigeTeksten.nl ligt in de combinatie tussen ‘schrijven voor de lezer’ en ‘schrijven om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren (SEO)’. 

Je bent bij ons aan het juiste adres voor creatieve teksten, seo teksten, commerciële teksten, blogs of bijvoorbeeld een krachtig mission statement. Meer weten? Neem contact op.

Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied.

★★★★★
Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied met bijbehorend woordgebruik, naar een heldere homepage. Een website over spiritueel intuitief coachen vraagt om duidelijke, niet wollige taal. Ik heb daar erg mee geworsteld. Linda niet.:). Ze verstaat de kunst om zelfs in een, voor haar minder bekend vakgebied, een krachtige en duidelijke homepage te schrijven. Toegankelijk en terug naar de basis. Geweldig! En dit alles gaat gepaard met een geweldige communicatie, snelle lijnen en follow up. Ze denkt mee en zet haar creativiteit meteen aan het werk. Ik was op zoek naar iemand zoals zij, dacht dat dat niet bestond en kwam haar tegen. Waar ik nachten wakker lag van een goede tekst leverde zij hem binnen een paar dagen aan. Aanrader!!!
Florentine de Beijer-Bisschops

Als zeer prettig ervaren. Aanrader.

★★★★★
Complete website 'dakdekker.nl' herschreven en SEO Proof gemaakt door dit bedrijf. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.
R. Evers

Snel, mooi en zeer krachtige tekst!

★★★★★
Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt! – RSH Design
RSH Design

Huur direct een tekstschrijver in.

Nieuws & Blogs

KrachtigeTeksten.nl - content creatie altijd uniek

Blijf unieke content creëren met deze tips

Nog twee dagen en de maandelijkse nieuwsbrief moet de digitale deur weer uit. Maar ja… geen inspiratie. Herkenbaar? Geen nood, wij helpen je aan ideeën met deze vijf, vooruit dan zes, onderwerpen voor je nieuwsbrief. Tip 1 | Ontwikkelingen Houd je klanten op de hoogte

Lees verder »
KrachtigeTeksten.nl - in beeld met de juiste woorden

In beeld met de juiste woorden

Wist je dat de woordkeuze op je website bepalend is voor jouw succes? Klanten bereik je door taal te gebruiken die bij hen aansluit. Daarnaast zijn de juiste woorden cruciaal voor je online vindbaarheid. Daarvoor moet je van je expertstoel af, want een goede tekst

Lees verder »

Brochure aanvragen

Wil je op je gemak wat informatie over onze diensten doorlezen? Vraag dan onze brochure aan. Liever meteen een antwoord op je vragen? Stuur dan een bericht naar info@KrachtigeTeksten.nl.