0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

Nieuwe website, teksten laten schrijven

Krachtige content voor je nieuwe website nodig?

Wij schrijven krachtige teksten.

Ga je een nieuwe website bouwen? Of is je nieuwe website al live, maar heb je je oude teksten weer gebruikt? Zonde! Laat je nieuwe webteksten schrijven bij KrachtigeTeksten. Wij schrijven ‘SEO proof‘, actiegericht en lekker leesbaar voor bezoekers. Geen zinloze woorden, maar een goed verhaal! Dat wil jij toch ook op je website?

Ook bij KrachtigeTeksten.nl: nieuwe productteksten laten schrijven voor je webwinkel

Wij schrijven naast reguliere webteksten ook productteksten voor webwinkels. Deze teksten zijn over het algemeen korter dan ‘gewone’ teksten en zijn natuurlijk volledig gericht op het overhalen tot verkoop. Wij schrijven productteksten voor alle soorten webwinkels. Weten of wij ook jouw product sterk in de markt kunnen zetten? Neem contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN
HAAL MEER UIT JE WEBSITE!

Krachtige Teksten maken indruk

Bij KrachtigeTeksten schrijven we teksten voor een nieuwe website, maar we herschijven ook bestaande webteksten naar ‘seo proof’ teksten. Door het toepassen van een aantal seo-punten in je tekst kun je zorgen dat zoekmachines je website beter kunnen indexeren. Dit maakt de kans groter dat je hoog in de zoekmachines terecht komt.

OFFERTE AANVRAGEN

Zet je bedrijf in de spotlights

Bij KrachtigeTeksten weten we hoe we jouw bedrijf op de juiste manier kunnen neerzetten. We maken gebruik van jouw ‘tone of voice’, en als je daar zelf geen idee van hebt (dat zien we in de praktijk best vaak!) dan doen wij een voorstel. We schrijven over alle onderwerpen, voor alle branches en voor alle soorten dienstverlening en producten. En nee, wij hebben echt niet overal verstand van. Jij geeft ons de basis en het doel van de tekst, liefst aangevuld met informatie over de doelgroep, en wij doen de rest.

BEL NU

Laatste nieuws

Optimaliseer je website met krachtige webteksten - KrachtigeTeksten.nl-blog

Optimaliseer je website met krachtige webteksten

Een betere online vindbaarheid van jouw bedrijf door meer verkeer naar je website. Een lager bounce percentage door kwalitatieve bezoekers. Meer conversie op je website. Wil je de prestaties van[…]

Read more
Ga jij voor jezelf beginnen? Start dan met een goed verhaal-2

Ga jij voor jezelf beginnen in 2020? Wij helpen jou je verhaal duidelijk op (digitaal) papier te zetten!

Wordt 2020 jouw jaar!? Wij helpen je graag op weg bij het starten van je bedrijf. Bij KrachtigeTeksten zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën, concepten en ‘gevoel’ naar[…]

Read more

Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen iedereen een fantastisch 2020!

Read more