Krijg jij tijdens een vakantie vaak nieuwe ideeën om je bedrijf te profileren? Om je diensten of producten in de spotlights te zetten? Wil je dit najaar extra gas geven en mooie nieuwe klanten binnenhalen, of meer bezoekers naar je website trekken? Dan kan dit blog je op weg helpen: 

Heb jij inspiratie opgedaan in de afgelopen vakantieperiode? 

Probeer zoveel mogelijk op te schrijven, heb je de neiging om details te vergeten? Maak een mindmap. Schrijf de woorden her en der, of om elkaar heen; wij kunnen met enkele steekwoorden jouw gedachten op een rijtje zetten. Bijvoorbeeld in de vorm van een blog of een artikel. Of wellicht heb je inspiratie opgedaan voor een webpagina over een bepaalde dienst of een nieuw product. Ook daarbij kunnen we je helpen; wij vertalen jouw idee naar krachtige content. We zorgen dat alles prettig leesbaar is voor bezoekers en ook nog eens goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines. We maken teksten namelijk meteen ‘SEO proof’. 

Juist géén inspiratie opgedaan tijdens je vakantie? 

Heb je juist geen inspiratie opgedaan?… Dan kan het handig zijn om even terug te gaan naar de basis: Wat is je bedrijf? Wat doe je? Welke successen heb je de afgelopen tijd geboekt? Welke innovaties hebben jullie doorgemaakt? Hier kun je een leuk bericht of blog van maken begeleid door een mooie foto of een actiefoto. 

Analyseer wat je eerder hebt bereikt

Ga eens kijken naar je statistieken. Wat zeggen deze gegevens je? Wat vonden je website bezoekers leuk en wat niet? Waar kun je meer van maken? Wil je meer weten over het doormeten van je webpagina’s of het meten van social mediaberichten? Wij helpen je hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie..

Tips om inspiratie op te doen

Zoek de vrijheid en ruimte om inspiratie op te doen. Brainstorm met jezelf of met je team; waar wil je naar toe? Waar ben je nu? Wat moet je doen om er te komen? Of wie en wat heb je nodig om er te komen? Wat is je verhaal? Ook als je niet de juiste woorden kunt vinden, dan is het nog steeds zeer nuttig om alles op papier te zetten. Wij kunnen je tenslotte helpen om er een goed, sterk verhaal of een tekst van te maken. 

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met het vertalen van je ideeën of warrige verhalen naar krachtige content? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en over onze werkwijze. 

Lees meer over content marketing en krachtige teksten

  1. Blog inspiratie, doe er wat mee
  2. Gouden tips voor een effectieve website
  3. Hoe maak je bondige teksten die echt indruk maken?