Wordt 2020 jouw jaar!? Wij helpen je graag op weg bij het starten van je bedrijf. Bij KrachtigeTeksten zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën, concepten en ‘gevoel’ naar een heldere tekst.

Waarom teksten laten schrijven als je een bedrijf start?

Wanneer je je eigen bedrijf begint, dan ga je natuurlijk ook aan de slag met een website, een brochure, of andere materialen waarmee jij potentiële klanten kunt aanspreken. Wij helpen startende ondernemers om hun verhaal helder te maken. Wij schrijven teksten voor startende ondernemers, waarmee je goed voor de dag kunt komen. Geschreven in je eigen stijl, zodat je op jouw eigen manier in contact kunt komen met jouw klanten.

Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen krabbels, notities en drafts te laten herschrijven tot een mooi verhaal of een heldere commerciële tekst, maar we kunnen ook op basis van bijvoorbeeld een interview voor je aan de slag. De meeste startende ondernemers kiezen ervoor om hun eigen input op papier te zetten, en ons de vertaalslag te laten maken naar: helder, begrijpelijk en aantrekkelijk voor de klant.

Waar kies jij voor?

Wil jij goed voor de dag komen en zorgen voor een vliegende start foor jouw bedrijf? Laat ons je helpen! Neem contact op voor meer informatie. We vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen!