Faq

Onze dienstverlening is helder en transparant

Veelgestelde vragen

Natuurlijk vraag je je af of ‘deze tekstschrijver’ wel bij je past. Of we je wel zullen begrijpen en of we veel ervaring hebben met het schrijven van teksten voor jouw business of branche. Daarom hebben we alvast antwoord gegeven op vragen die we vaker hebben gekregen. Voel je vrij om contact op te nemen als je vraag er niet tussen staat. Je kunt ook alvast kijken naar onze werkwijze om een goed beeld te krijgen van KrachtigeTeksten.nl.

Ben je benieuwd naar de prijs voor een tekst? Vraag dan meteen een offerte aan. 

Waarschijnlijk wel! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, en 10 jaar ervaring op het gebied van tekstschrijven en SEO, kunnen we eerlijk zeggen dat we de meeste branches hebben mogen bedienen.

Nee. Wij schrijven alleen unieke content op maat. In jouw stijl en tone of voice, op basis van de gemaakte afspraken. Wil je veel content in één keer publiceren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een bulk aan unieke content!

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We hebben slechts enkele steekwoorden nodig, of een basisdocument. Een onsamenhangend geheel mag ook. #Uitdaging. 

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze kijk je op ‘werkwijze tekstbureau KrachtigeTeksten.nl’

Simpel. Die dragen we over bij het opleveren van de opdracht.

Voor unieke teksten is geen standaard prijs. Wel kunnen we je zeggen dat wij niet werken met een tarief per woord. Je betaalt bij ons een totaalprijs. Deze kun je vinden op de offerte en wordt nooit hoger! Dus geen verrassingen.

KrachtigeTeksten.nl maakt uitsluitend unieke content op maat. 

Meer informatie over KrachtigeTeksten.nl?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0346 – 756 623 of vul het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Inhoudelijke teksten. Geen 'lege' verhalen of dubbele zinnen. Hoge kwaliteit teksten.

Een vaste prijs voor een tekst. Zijn wij er lang mee bezig? Pech voor ons. Jij betaalt alleen het afgesproken bedrag.

100% SEO-proof, inclusief meta descriptions en eventueel geleverd in html formaat

Snel geleverd, altijd een duidelijke opleverdatum waar we ons aan houden

Gratis correctieronde inbegrepen voor 'de puntjes op de i'

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Meer dan vijf sterren

★★★★★
Het geduld en de inleving die linda levert bij iedere tekst die zij oplevert op de afgesproken dagen en tijden zijn meer dan 5 sterren waard! Aanrader!
Sofia

Snelle en goede service!

★★★★★
Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline! – Challenge Accepted
Challenge Accepted

Super snelle aanlevering van goede teksten

★★★★★
Super snelle aanlevering van goede teksten, we waren er blij mee ! dank je wel
De PizzaRia's

Heel tevreden!

★★★★★
Linda heeft een zeer nuttige blog geschreven voor mijn website scheherazad.nl. Naast geweldige bloginhoud bevat het ook alle informatie over SEO en lettertypen. Bedankt, Tahani
Scheherazad

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

altijd naar onze tevredenheid – én die van de klant

★★★★★
Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden – én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!
Tim & Jeroen NowwebNL

Laatste blogs