FAQ

Veelgestelde vragen

Natuurlijk vraag je je af of ‘deze tekstschrijver’ wel bij je past. Of we je wel zullen begrijpen en of we veel ervaring hebben met het schrijven van teksten voor jouw business of branche. Daarom hebben we alvast antwoord gegeven op vragen die we vaker hebben gekregen. Voel je vrij om contact op te nemen als je vraag er niet tussen staat. Je kunt ook alvast kijken naar onze werkwijze om een goed beeld te krijgen van KrachtigeTeksten.nl.

Ben je benieuwd naar de prijs voor een tekst? Vraag dan meteen een offerte aan. 

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We hebben slechts enkele steekwoorden nodig, of een basisdocument. Een onsamenhangend geheel mag ook. #Uitdaging. 

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze kijk je op ‘werkwijze tekstbureau KrachtigeTeksten.nl’

Bij KrachtigeTeksten.nl schrijven we website teksten, social media content, blogs, artikelen, krantenberichten, persberichten, teksten voor brochures en flyers, nieuwsberichten voor je website, offerteteksten, zakelijke brieven, advertentieteksten en meer. Eigenlijk alles wat je als bedrijf of ondernemer aan teksten nodig kunt hebben, kun je laten schrijven bij ons tekstbureau. 

Wij hanteren geen standaard prijzen en ook geen ‘cent-per-woord’ tarief. Je betaalt altijd een vaste prijs voor een tekst. Wat de prijs precies is hangt af van diverse factoren zoals de briefing, input, wel of niet ‘SEO-proof’, oplevering in html formaat en de mate waarin wij onderzoek moeten doen om de juiste informatie te verzamelen. Uiteraard geldt dat wij korting kunnen geven wanneer we meerdere teksten voor je schrijven. 

Simpel. Die dragen we over bij het opleveren van de opdracht. 

Nee. Wij schrijven alleen unieke content op maat. In jouw stijl en tone of voice, op basis van de gemaakte afspraken. Wil je veel content in één keer publiceren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een bulk aan unieke content!

Ja, voor KrachtigeTeksten.nl werken tekstschrijvers met ervaring in alle branches en bij alle soorten bedrijven en organisaties. Je kunt er dus van op aan dat wij ook voor jouw branche krachtige teksten kunnen schrijven. 

KrachtigeTeksten.nl maakt uitsluitend unieke content op maat. 

Werkwijze KrachtigeTeksten.nl

Wil je teksten laten schrijven, maar wil je eerst wat meer informatie? Dat kan! Neem contact op via het formulier, of bel. We vertellen je graag alles over onze aanpak. 

Inhoudelijke teksten. Geen 'lege' verhalen of dubbele zinnen. Hoge kwaliteit teksten.

Een vaste prijs voor een tekst. Zijn wij er lang mee bezig? Pech voor ons. Jij betaalt alleen het afgesproken bedrag.

100% SEO-proof, inclusief meta descriptions en eventueel geleverd in html formaat.

Snel geleverd, altijd een duidelijke opleverdatum waar we ons aan houden.

Gratis correctieronde inbegrepen voor 'de puntjes op de i'.

Contact

Wat klanten zeggen

Schakelt snel en levert goede kwaliteit

★★★★★
Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.
Nando Burghardt

Uitstekende product beschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

zeer duidelijke teksten geschreven die perfect aansluiten op wat ik voor ogen had

★★★★★
Mijn ervaring met krachtige teksten is uitstekend! Er wordt zeer adequaat en professioneel gereageerd op je aanvraag. Met wat steekwoorden en richtlijnen worden er zeer duidelijke teksten geschreven die perfect aansluiten op wat ik voor ogen had. Ik heb inmiddels al 2x gebruikt gemaakt van krachtige teksten en al 1x doorverwezen naar een kennis welke ook perfect geholpen is. Ik wil krachtige teksten dan ook bedanken voor de inzet en mooie teksten die ik heb mogen ontvangen!
Zito Muijsenbergh

Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier van aanpakken

★★★★★
We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.
Hart4Technology, Raymond Hartemink

Meer dan vijf sterren

★★★★★
Het geduld en de inleving die linda levert bij iedere tekst die zij oplevert op de afgesproken dagen en tijden zijn meer dan 5 sterren waard! Aanrader!
Sofia

Goede en pakkende teksten

★★★★★
Voor mijn komende nieuwe website had ik nieuwe tekst materiaal nodig, en dan ook met een ander gezichtspunt, zodat de lezer direct begrijpt "hoe de vork in de steel zit". Goede en pakkende teksten zijn het resultaat en zullen dus binnenkort op mijn nieuwe website verschijnen. Zal er inde toekomst vaker gebruik van gaan maken.
Estefao Onatrac

Van KrachtigeTeksten.nl, voor jou.

tekstschrijver nodig?