0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact op!

Natuurlijk vraag je je af of ‘deze tekstschrijver’ wel bij je past. Of we je wel zullen begrijpen en of we veel ervaring hebben met het schrijven van teksten voor jouw business of branche. De meest gestelde vragen vind je hier:

HEBBEN JULLIE ERVARING IN ONZE BRANCHE?

Waarschijnlijk wel! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, en 10 jaar ervaring op het gebied van tekstschrijven en SEO, kunnen we eerlijk zeggen dat we de meeste branches hebben mogen bedienen. 

HEBBEN JULLIE CONTENT OP DE PLANK LIGGEN?

Nee. Wij schrijven alleen unieke content op maat. In jouw stijl en tone of voice, op basis van de gemaakte afspraken. Wil je veel content in één keer publiceren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een bulk aan unieke content!

WAT IS DE WERKWIJZE?

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We hebben slechts enkele steekwoorden nodig, of een basisdocument. Een onsamenhangend geheel mag ook. #Uitdaging. 

AUTEURSRECHTEN

Simpel. Die dragen we over bij het opleveren van de opdracht. 

HOEVEEL KOST EEN TEKST? 

Voor unieke teksten is geen standaard prijs. Wel kunnen we je zeggen dat wij niet werken met een tarief per woord. Je betaalt bij ons een totaalprijs. Deze kun je vinden op de offerte en wordt nooit hoger! Dus geen verrassingen. 

WETEN WAT HET KOST?

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
ONZE MISSIE

Krachtige teksten 
zijn helder en bondig en maken altijd indruk op de lezer. 

Wij helpen ondernemers hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar krachtige (web)teksten en content. Wij schrijven websiteteksten, productteksten, blogs en artikelen, social media content, persberichten en meer.

CONTACT OPNEMEN

Laatste nieuws

Hoe zorg je dat je tekstschrijver de juiste dingen schrijft?

Krachtige en duidelijke teksten laten maken

Hoe kan een tekstschrijver jouw teksten nou vertalen naar een krachtige en duidelijke tekst voor de lezer? Alleen met de juiste input natuurlijk. Door een goede briefing te maken help[…]

Read more

Hoe schrijf je een goede offerte?

Als ondernemer ga je regelmatig de vraag krijgen om een offerte te sturen. Natuurlijk hoop je met deze vrijblijvende prijsopgave uiteindelijk de opdracht binnen te halen. Het minste wat je[…]

Read more
Dienstenpagina schrijven

Doeltreffend over je dienstenpagina schrijven doe je zo

Vind jij het lastig om je dienstenpakket helder en duidelijk te beschrijven? Geen zorgen, je bent zeker niet de enige. Veel ondernemers vinden het een uitdaging om de werkzaamheden die[…]

Read more