0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact op!

Natuurlijk vraag je je af of ‘deze tekstschrijver’ wel bij je past. Of we je wel zullen begrijpen en of we veel ervaring hebben met het schrijven van teksten voor jouw business of branche. De meest gestelde vragen vind je hier:

HEBBEN JULLIE ERVARING IN ONZE BRANCHE?

Waarschijnlijk wel! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, en 10 jaar ervaring op het gebied van tekstschrijven en SEO, kunnen we eerlijk zeggen dat we de meeste branches hebben mogen bedienen. 

HEBBEN JULLIE CONTENT OP DE PLANK LIGGEN?

Nee. Wij schrijven alleen unieke content op maat. In jouw stijl en tone of voice, op basis van de gemaakte afspraken. Wil je veel content in één keer publiceren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een bulk aan unieke content!

WAT IS DE WERKWIJZE?

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We hebben slechts enkele steekwoorden nodig, of een basisdocument. Een onsamenhangend geheel mag ook. #Uitdaging. 

AUTEURSRECHTEN

Simpel. Die dragen we over bij het opleveren van de opdracht. 

HOEVEEL KOST EEN TEKST? 

Voor unieke teksten is geen standaard prijs. Wel kunnen we je zeggen dat wij niet werken met een tarief per woord. Je betaalt bij ons een totaalprijs. Deze kun je vinden op de offerte en wordt nooit hoger! Dus geen verrassingen. 

WETEN WAT HET KOST?

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
ONZE MISSIE

Krachtige teksten 
zijn helder en bondig en maken altijd indruk op de lezer. 

Wij helpen ondernemers hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar krachtige (web)teksten en content. Wij schrijven websiteteksten, productteksten, blogs en artikelen, social media content, persberichten en meer.

CONTACT OPNEMEN

Laatste nieuws

Optimaliseer je website met krachtige webteksten - KrachtigeTeksten.nl-blog

Optimaliseer je website met krachtige webteksten

Een betere online vindbaarheid van jouw bedrijf door meer verkeer naar je website. Een lager bounce percentage door kwalitatieve bezoekers. Meer conversie op je website. Wil je de prestaties van[…]

Read more
Ga jij voor jezelf beginnen? Start dan met een goed verhaal-2

Ga jij voor jezelf beginnen in 2020? Wij helpen jou je verhaal duidelijk op (digitaal) papier te zetten!

Wordt 2020 jouw jaar!? Wij helpen je graag op weg bij het starten van je bedrijf. Bij KrachtigeTeksten zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën, concepten en ‘gevoel’ naar[…]

Read more

Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen iedereen een fantastisch 2020!

Read more