Veelgestelde vragen

Natuurlijk vraag je je af of ‘deze tekstschrijver’ wel bij je past. Of we je wel zullen begrijpen en of we veel ervaring hebben met het schrijven van teksten voor jouw business of branche. De meest gestelde vragen vind je hier: Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op.

HEBBEN JULLIE ERVARING IN ONZE BRANCHE?

Waarschijnlijk wel! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, en 10 jaar ervaring op het gebied van tekstschrijven en SEO, kunnen we eerlijk zeggen dat we de meeste branches hebben mogen bedienen. 

 

HEBBEN JULLIE CONTENT OP DE PLANK LIGGEN?

Nee. Wij schrijven alleen unieke content op maat. In jouw stijl en tone of voice, op basis van de gemaakte afspraken. Wil je veel content in één keer publiceren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een bulk aan unieke content!

 

WAT IS DE WERKWIJZE?

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We hebben slechts enkele steekwoorden nodig, of een basisdocument. Een onsamenhangend geheel mag ook. #Uitdaging. 

 

AUTEURSRECHTEN

Simpel. Die dragen we over bij het opleveren van de opdracht. 

 

HOEVEEL KOST EEN TEKST?

Voor unieke teksten is geen standaard prijs. Wel kunnen we je zeggen dat wij niet werken met een tarief per woord. Je betaalt bij ons een totaalprijs. Deze kun je vinden op de offerte en wordt nooit hoger! Dus geen verrassingen. 

 

Wat onze klanten zeggen!

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Snelle en goede service!

★★★★★
Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline! – Challenge Accepted
Challenge Accepted

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

 

Blogs

Tekst partner voor webbureaus

ZIE JIJ JEZELF ALS TOP WEBDEVELOPER? Wil jij jouw klanten, een topwebsite opleveren? Lever dan ook de teksten mee. KrachtigeTeksten.nl is

Krachtige en duidelijke teksten laten maken

Blogs voor je bedrijf

Wij schrijven blogs namens jou, of namens jouw bedrijf. Blogs laten zien dat je actueel bent en dat je specialist

Contact