0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

Content marketing

WIJ VERTALEN JOUW VERHALEN NAAR KRACHTIGE CONTENT

Nieuwsbrieven, social media, brochureteksten of persberichten. Wij schrijven alles. 

Wij schrijven krachtige teksten voor nieuwsbrieven, social media, persberichten en teksten voor brochures en advertenties. 

We vertalen onsamenhangende en ‘stoffige’ informatie naar pakkende, frisse teksten. Of we maken van slechts enkele steekwoorden een interessante tekst. 

NEEM CONTACT OP

Werkwijze

Wij werken transparant, volgens een effectieve en efficiënte werkwijze. 

1

OFFERTE AANVRAAG

Natuurlijk willen we graag weten waarbij we je precies kunnen helpen. Je kunt een offerte aanvragen om dat aan te geven. We komen op werkdagen meestal al binnen één uur bij je terug met een offerte. 

In de offerte staat: een omschrijving van de werkzaamheden ter bevestiging, de prijs en de levertijd.

2

BASIS INFORMATIE

Na ontvangst van ‘groen licht’ op de offerte ontvangen we graag de basisinformatie of briefing voor de opdracht. De benodigde informatie is sterk afhankelijk van de opdracht. We laten je weten wat we nodig hebben. 

Wanneer we de benodigde informatie binnen hebben gaan we direct aan de slag!

3

OPLEVERING

We leveren binnen de afgesproken termijn op. Moeten er nog wat puntjes ‘op de i’ gezet worden? Geen probleem. Er is altijd een gratis correctieronde inbegrepen. 

We leveren de teksten of inhoud op in MS Word formaat (tenzij anders afgesproken).

Krachtige teksten die je direct kunt gebruiken

Wij ondersteunen bedrijven bij het maken van content. Dit kan eenmalig zijn, maar kan ook wekelijks, maandelijks of op iedere andere frequentie. Wij nemen als je wilt al je content marketing activiteiten uit handen. 

Jij vraagt, wij draaien: content nodig? Neem contact op. 

CONTACT

Voordelen van KrachtigeTeksten.nl

Wij staan voor kwaliteit. Geen ‘lege’, nietszeggende teksten, of buitensporige cent-per-woord-tarieven.
Alleen échte kwalitatieve inhoud. Dat geldt voor alle teksten en alle soorten content die we schrijven. 

Meer lezers, meer kliks

Wij schrijven content waarmee je indruk maakt op je klanten of potentiële klanten. We schrijven ‘lekker leesbaar’, toegankelijk en to the point.

Je eigen stijl gehandhaafd

We schrijven in jouw stijl en met jouw tone of voice.   We verdiepen ons in je bedrijf om hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Altijd up-to-date

We zorgen ervoor dat je altijd nieuwe content hebt voor je social media profielen. Of dat je wekelijks weer een leuke nieuwsbrief kunt verzenden. 

Laatste nieuws

Lees hier onze laatste blogs! Wij delen graag nieuws en ontwikkelingen met je over digitale communicatie en trends op het gebied van social media. 

Hoe zorg je dat je tekstschrijver de juiste dingen schrijft?

Krachtige en duidelijke teksten laten maken

Hoe kan een tekstschrijver jouw teksten nou vertalen naar een krachtige en duidelijke tekst voor de lezer? Alleen met de juiste input natuurlijk. Door een goede briefing te maken help[…]

Read more

Hoe schrijf je een goede offerte?

Als ondernemer ga je regelmatig de vraag krijgen om een offerte te sturen. Natuurlijk hoop je met deze vrijblijvende prijsopgave uiteindelijk de opdracht binnen te halen. Het minste wat je[…]

Read more
Dienstenpagina schrijven

Doeltreffend over je dienstenpagina schrijven doe je zo

Vind jij het lastig om je dienstenpakket helder en duidelijk te beschrijven? Geen zorgen, je bent zeker niet de enige. Veel ondernemers vinden het een uitdaging om de werkzaamheden die[…]

Read more