Krachtig communiceren

KrachtigeTeksten.nl is jouw partner op het gebied van interne en externe communicatie. Van nieuwsbrief tot intranet bericht, en van ‘SEO proof website tekst’ tot een nieuwsbrief voor je klanten. 

Wij houden niet van ingewikkelde plannen en onuitvoerbare communicatiestrategieën. Wij helpen onze klanten daarom met krachtige, heldere communicatieoplossingen. 

Wij nemen ad-hoc communicatiewerkzaamheden uit handen, schrijven korte en bondige communicatieplannen en adviseren je over het boosten van de herkenbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf. 

Efficiënt communiceren

KrachtigeTeksten.nl wil bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering door interne communicatie te verbeteren, en wil met externe communicatie bijdragen aan het creëren van bekendheid, bereik en omzet. Daarnaast zien wij een belangrijke kans om het ‘employer brand’ van onze opdrachtgevers te vergroten en te versterken.

Ook kun je ons inzetten om het communicatieproces binnen je bedrijf op te zetten of beter te organiseren. We geven geen loze adviezen waar je toch niets mee gaat doen. Onze kracht is het geven van concrete adviezen met de focus op uitvoerbaarheid en effectiviteit.

 

Uitvoerbaar communicatieadvies

Ben je op zoek naar een communicatiebureau dat geen ingewikkelde plannen maakt, maar gewoon aan de slag gaat? KrachtigeTeksten.nl voert jouw interne en/of externe communicatie uit, dagelijks, wekelijks, maandelijks, of zo vaak als nodig. Dit heb je geheel zelf in de hand. 

Je kunt ons inzetten voor diverse communicatiewerkzaamheden, zoals: nieuwsbrieven, websiteteksten, social media, persberichten, nieuwsberichten, blogs, bedrijfscommunicatie, offertes en voor het bijwerken van je intranet. 

Communicatiebureau voor concrete communicatie

Wij ondersteunen bedrijven en marketing- en communicatieafdelingen met de uitvoering van dagelijkse communicatieactiviteiten. Denk aan het schrijven van teksten, het vormgeven van interne berichten voor ‘employer branding’, 

Of het creëren van websiteteksten en social media uitingen. Daarnaast geven we communicatieadvies waarmee bedrijven zelf concreet aan de slag kunnen. KrachtigeTeksten.nl staat voor praktisch én uitvoerbaar communicatieadvies.

 

Wij zijn het communicatiebureau dat je daadwerkelijk vooruit helpt. Wij nemen je communicatie uit handen. Van A tot Z.

Onze missie is om onze klanten dagelijks te ondersteunen door hen concreet communicatie-uitdagingen en werkzaamheden uit handen te nemen. Zowel voor interne als externe communicatie.

Wat onze klanten zeggen!

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Snelle en goede service!

★★★★★
Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline! – Challenge Accepted
Challenge Accepted

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

 

Blogs

Tekst partner voor webbureaus

ZIE JIJ JEZELF ALS TOP WEBDEVELOPER? Wil jij jouw klanten, een topwebsite opleveren? Lever dan ook de teksten mee. KrachtigeTeksten.nl is

Krachtige en duidelijke teksten laten maken

Blogs voor je bedrijf

Wij schrijven blogs namens jou, of namens jouw bedrijf. Blogs laten zien dat je actueel bent en dat je specialist

Contact