100% SEO-PROOF BLOGS EN ARTIKELEN

Laat zien wat en wie je bent. Laat kwalitatieve blogs schrijven.

Wij schrijven blogs, op basis van enkele steekwoorden of een basistekstje. Uiteraard ‘SEO-proof’ en ‘lekker leesbaar’.  


Het nut van bloggen

Bloggen is supernuttig. Het bevordert je positie in de zoekresultaten én het levert je zichtbaarheid en naamsbekendheid op wanneer je jouw blogs deelt via social media. Ook wekt het schrijven van blogs vertrouwen; in een blog kun je uitstekend laten zien waar jouw bedrijf voor staat.


Geen tijd om te bloggen?


Wij bloggen namens jou. We leveren je blog ‘SEO-proof’ op, zodat je deze direct op je website of profiel kunt plaatsen. Zo heb je altijd een mooi verhaal.

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Bij KrachtigeTeksten krijg je kwalitatieve teksten, die gericht zijn op jouw doelgroep. Unieke teksten die écht indruk maken op de lezer. 

Kant en klare blogs

Wij schrijven blogs die je direct kunt gebruiken. Je hoeft ze niet zoekmachinevriendelijk te maken: dat doen wij voor je. Wil je eenmalig een blog laten schrijven? Of wil je wekelijks of maandelijks (of vaker) een blog publiceren zonder zelf in de pen te moeten klimmen? Wij gaan graag voor je aan de slag. 

MARKETING & COMMUNICATIE ACHTERGROND

Wij hebben een achtergrond in marketing en communicatie. Daardoor verplaatsen wij ons gemakkelijk in verschillende doelgroepen en schrijven wij blogs en artikelen die jouw doelgroep aanspreken. 

TONE OF VOICE

We schrijven volgens de tone of voice van je bedrijf. Daarnaast houden we natuurlijk de schrijfstijl aan zoals je deze binnen je bedrijf gebruikt. We worden als het ware een verlengstuk van je bedrijf: wij gaan voor krachtige teksten die écht indruk maken.

VASTE PRIJS, GEEN VERRASSINGEN

Voor het schrijven van een blog rekenen we een vaste prijs. De prijs die in de offerte staat, verandert dus niet. Ook als we er veel langer mee bezig zijn dan verwacht, je betaalt maximaal de prijs die staat in de offerte. Oja, en de factuur ontvang je pas achteraf!

“Door het publiceren van (SEO-proof) blogs en artikelen zie je de bezoekersaantallen op je website snel stijgen. Ook houd je je social media makkelijk up-to-date met interessante blogs. Dat levert vaak veel nieuwe volgers en ‘fans’ op!”

Wat onze klanten zeggen!

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Snelle en goede service!

★★★★★
Snelle en goede service! Linda reageerde snel en pakte de opdracht met twee handen aan. Daarnaast leverde ze ook nog voor de deadline! – Challenge Accepted
Challenge Accepted

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

 

Blogs

Tekst partner voor webbureaus

ZIE JIJ JEZELF ALS TOP WEBDEVELOPER? Wil jij jouw klanten, een topwebsite opleveren? Lever dan ook de teksten mee. KrachtigeTeksten.nl is

Krachtige en duidelijke teksten laten maken

Blogs voor je bedrijf

Wij schrijven blogs namens jou, of namens jouw bedrijf. Blogs laten zien dat je actueel bent en dat je specialist

Contact