0346 - 756 623
info@krachtigeteksten.nl

Blogs & artikelen

100% SEO-PROOF BLOGS EN ARTIKELEN

Laat zien wat en wie je bent. Laat kwalitatieve blogs schrijven.

Wij schrijven blogs, op basis van enkele steekwoorden of een basistekstje. Uiteraard ‘SEO-proof’ en ‘lekker leesbaar’. 

Het nut van bloggen
Bloggen is supernuttig. Het bevordert je positie in de zoekresultaten én het levert je zichtbaarheid en naamsbekendheid op wanneer je jouw blogs deelt via social media. Ook wekt het schrijven van blogs vertrouwen; in een blog kun je uitstekend laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Geen tijd om te bloggen?
Wij bloggen namens jou. We leveren je blog ‘SEO-proof’ op, zodat je deze direct op je website of profiel kunt plaatsen. Zo heb je altijd een mooi verhaal voor klanten en potentiële klanten en zal je de bezoekersaantallen van je website snel zien stijgen!

NEEM CONTACT OP

Voordelen van blogs via KrachtigeTeksten.nl

Laat je je blogs schrijven door KrachtigeTeksten.nl? Dan heb je altijd een goed verhaal.

1

OFFERTE AANVRAGEN EN AKKOORD

Wil je een blog of meerdere blogs of artikelen laten schrijven? Vraag dan een offerte aan. Op werkdagen krijg je de offerte dezelfde dag, maar meestal al binnen een uur binnen. Na ontvangst van jouw (digitale) akkoord gaan we aan de slag. 

In de offerte staat: een omschrijving van de werkzaamheden ter bevestiging, de prijs en de levertijd.

2

BASIS OF BRIEFING AANLEVEREN

Je levert ons slechts een onderwerp, enkele steekwoorden of een ander basisdocument aan. Daarmee kunnen we aan de slag. We maken je blog meteen ‘seo-proof. Artikelen leveren we natuurlijk ook inclusief tussenkoppen en bronvermelding. 

3

BLOG OPLEVERING

Je blog of artikel wordt opgeleverd in MS Word formaat. Wil je nog een puntje op de i zetten? Geen probleem. Je mag altijd gebruik maken van de gratis correctieronde. 

Kant en klare blogs

Wij schrijven blogs die je direct kunt gebruiken. Je hoeft ze niet zoekmachinevriendelijk te maken: dat doen wij voor je. 

Wil je eenmalig een blog laten schrijven? Of wil je wekelijks of maandelijks (of vaker) een blog publiceren zonder zelf in de pen te moeten klimmen? Wij gaan graag voor je aan de slag. 

CONTACT

Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Bij KrachtigeTeksten krijg je kwalitatieve teksten, die gericht zijn op jouw doelgroep. Unieke teksten die écht indruk maken op de lezer. 

MARKETING & COMMUNICATIE ACHTERGROND

Wij hebben een achtergrond in marketing en communicatie. Daardoor verplaatsen wij ons gemakkelijk in verschillende doelgroepen en schrijven wij blogs en artikelen die jouw doelgroep aanspreken. 

TONE OF VOICE

We schrijven volgens de tone of voice van je bedrijf. Daarnaast houden we natuurlijk de schrijfstijl aan zoals je deze binnen je bedrijf gebruikt. We worden als het ware een verlengstuk van je bedrijf: wij gaan voor krachtige teksten die écht indruk maken.

VASTE PRIJS, GEEN VERRASSINGEN

Voor het schrijven van een blog rekenen we een vaste prijs. De prijs die in de offerte staat, verandert dus niet. Ook als we er veel langer mee bezig zijn dan verwacht, je betaalt maximaal de prijs die staat in de offerte. Oja, en de factuur ontvang je pas achteraf!

Laatste nieuws

Graag houden we je op de hoogte van content marketing trends, ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie en het schrijven van blogs en artikelen. 

Optimaliseer je website met krachtige webteksten - KrachtigeTeksten.nl-blog

Optimaliseer je website met krachtige webteksten

Een betere online vindbaarheid van jouw bedrijf door meer verkeer naar je website. Een lager bounce percentage door kwalitatieve bezoekers. Meer conversie op je website. Wil je de prestaties van[…]

Read more
Ga jij voor jezelf beginnen? Start dan met een goed verhaal-2

Ga jij voor jezelf beginnen in 2020? Wij helpen jou je verhaal duidelijk op (digitaal) papier te zetten!

Wordt 2020 jouw jaar!? Wij helpen je graag op weg bij het starten van je bedrijf. Bij KrachtigeTeksten zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën, concepten en ‘gevoel’ naar[…]

Read more

Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen iedereen een fantastisch 2020!

Read more