Social media is machtig. Maak jij er reeds gebruik van óf behoor je tot die grote groep ondernemers die geen tijd heeft zichzelf erin te verdiepen? Ga aan de slag met social media!

We leven in een digitaal tijdperk. Je bedrijf online zichtbaar maken is daarom noodzakelijk. Waarschijnlijk ben je dan ook in het bezit van een oogverblindende website, maar hoe zit het met de zichtbaarheid op social media? Indien je niet aanwezig bent op één of meerdere online platformen, dan is het tijd daar nu verandering in te brengen.

Social media de eerste stap

Veel bedrijven en zelfstandig ondernemers weten dat het belangrijk is om online op verschillende platforms zichtbaar te zijn én daarom claimen zij alvast een naam op het door hun uitgekozen kanaal. Super; de intentie eraan te beginnen is er in ieder geval. Helaas blijkt in de praktijk dat vele van hen het hier vervolgens bij laten. Jammer!

Zet je jouw kanalen echter professioneel op en plaats je structureel waardevolle content, dan zal je kennismaken met de voordelen van social media.

Ontmoet nieuwe klanten

Miljoenen mensen scrollen dagelijks de nieuwsoverzichten van diverse social media kanalen door. Zien zij iets leuks of interessants, dan delen ze het desbetreffende bericht. Op deze manier kunnen je berichten onder de aandacht komen bij mensen die nog nooit van jouw bedrijf hebben gehoord.

Je houdt contact

Naast het opdoen van nieuwe klanten is social media een perfect medium voor het onderhouden van het contact met bestaande klanten. Doordat vaste klanten periodiek iets voorbij zien komen op hun tijdlijn, worden ze op een speelse manier telkens aan jou herinnerd. Uit onderzoek is gebleken dat zij daardoor in de toekomst minder snel zullen overstappen naar de concurrent.

Deel kennis en vermaak

Op een online platform kan je jouw dienst of product aan de wereld tonen en kennis delen. Het is een manier om volgers op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen, leuke acties en interessante weetjes binnen jouw vakgebied. Op deze manier hebben zij het gevoel te maken te hebben met een expert, waardoor je aanzien stijgt.

De toegevoegde waarde van social media

Naast het hebben van een website is het creëren van unieke content op één of meerdere social media kanalen een absolute must. Wil je de toegevoegde waarde van social media zelf ervaren; bij KrachtigeTeksten.nl weten we jouw bedrijf krachtig te lanceren!

Op een professionele manier aan de slag met social media? Neem dan helemaal vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *