Meteen naar de inhoud
 

Hi! Mijn naam is Linda Noijens. 

Ik schrijf webteksten en ik begeleid website- en marketingprojecten. Denk aan het bouwen van nieuwe websites, het migreren van content en het implementeren van nieuwe marketingtools. Ik leg de verbinding tussen jouw wensen, de behoeften van je klanten en de technische en creatieve partijen die erbij betrokken zijn.

Mijn achtergrond ligt op het gebied van online marketing en corporate communicatie. Ik heb mij daarnaast als SEO-tekstschrijver gespecialiseerd in zakelijke webteksten en blogs. 

Linda-Noijens-Copywriter-Schrijfcoach.png
2F9214F2-249B-444F-A267-625A3AD8B2E8 (1)

Herken je een van deze uitdagingen? Neem dan contact met me op!

Geen stress.

Heb jij een uitdaging met je webteksten, of wil je een nieuwe website laten maken en heb je hulp nodig om jouw ideeën te vertalen naar een heldere vraag of opdracht voor je webbouwer? En wil je bovendien dat jouw website volgens planning en budget gerealiseerd wordt? 

Linda Noijens | marketing-, content- & Website projecten

Over mij

Mijn naam is Linda Noijens. Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de corporate communicatie en marketing, en dan vooral het implementeren van nieuwe marketingtools en verkenning van nieuwe technische mogelijkheden, ben ik in 2015 voor mezelf begonnen. In eerste instantie als online marketing- en communicatieadviseur en projectmanager voor websiteontwikkeling. Daarnaast heb ik me vastgebeten in SEO en ben ik ook aan de slag gegaan als SEO-tekstschrijver en copywriter.

Sinds 2017 combineer ik mijn grootste hobby’s in mijn werk: schrijven, en content- en website projecten. Ik vind het leuk om de schakel te zijn tussen klant, eindgebruiker én de technische en creatieve partijen die betrokken zijn, denk aan een webbouwer of vormgever. 

Naast mijn werk ben ik groepslesinstructeur voor Bodypump en Bodyattack. De eerste is je waarschijnlijk wel bekend; een toegankelijke krachttraining op leuke muziek, met wat materialen zoals barbells en gewichten. Bodyattack is een hysterische -500 calorieën in een uur, op knetterharde muziek- full body workout waar ik hartstikke blij van word.